Program » Underhållning » Hobby och Fritid

RoomSketcher Hem Designer (Engelska) last ned
1 0 6120  

På denna sida kan du ladda ner programmet Sketcher Home Designer gratis! Tror du att inredning, byggprojekt och design av planlösningar är spännande? Då Sketcher Home Designer verkligen ett program som kommer att falla i din smak. Programmet finns även på svenska.  

 

Varför hämta Sketcher Home Designer?  

Med ett designprogram som Home Designer kommer du att kunna utveckla kreativt på ett mycket speciellt sätt. Om du är intresserad av planeringsplaner eller är i en situation där du behöver starta ett nytt byggprojekt, är Home Home Designer ett oumbärligt program för dig. Innan du seriöst börjar göra din hemström en verklighet, kan det vara en bra idé att använda Home Designer som ett verktyg som realistiskt visar hur ditt projekt kommer att se ut i verkligheten. Läs och få insikt om hur Home Designer fungerar annorlunda från andra program i samma genre.

 

Kom igång med programmet  

Verkligen många användare uppskattar att installationen av ett nytt program går smidigt så att du blir bra från starten. Programmets installationsprocess Home Designer tar bara några minuter. Det tar inte mer än några klick innan du kan bli av med kreativitet.
 

Innan du börjar använda hemdesignern, bör du överväga om du vill registrera dig som användare i programmet. Om du registrerar dig som användare kan du spara dina byggprojekt så att du alltid kan arbeta med dem vid en annan tidpunkt.  

Du kan också läsa mer om programmet på tillverkarens officiella hemsida via länken.  

 

Använda Sketcher Home Designer  

Ett nytt program kan tyckas lite förvirrande först, så det är en bra idé att lära känna funktionerna lite innan du laddar ner dem. Home Designer erbjuder dig många coola funktioner som ger dig den bästa ramen för planering av några bra byggprojekt och planlösningar.  

Första gången du öppnar programmet visas ett hem som redan är utformat i användargränssnittet. Vi rekommenderar att du övar detta projekt innan du börjar från början med ditt eget projekt. Menyraden ligger högst upp på gränssnittet, och du kan se en översikt över detta på bilden nedan.  

 

 

Drag och släpp funktionen är den första funktionen hos Home Designer, som du bör lära känna. Utan dra och släpp kommer du inte att få full nytta av programmet. Du kan använda denna funktion för en mängd olika saker i programmet. Till exempel får du ett exakt intryck av storleken på interiören, möbler och utrymme du är i färd med att designa. Dra och släpp funktionen kan hjälpa dig att flytta möbler och ändra storlek.  

 

 

När du har en överblick över programmet är det dags för dig att starta ditt eget byggprojekt. Du startar ditt eget projekt genom att knacka på den orange ikonen som körsst i vänstra hörnet. Då kommer du att bli ombedd att välja storleken på rummet som du vill designa. Det är underordnat, vilket rum du väljer, eftersom du har möjlighet att redigera både storlek på rummet och väggens längd. Detta gör att du kan göra ditt projekt så realistiskt som möjligt.  

 

 

När du är igång med ditt byggprojekt, behöver du vid något tillfälle lägga till möbler och ornament till projektet. Utvecklarna bakom hemdesignern har gjort det möjligt att välja mellan olika element för att göra ditt projekt ännu mer realistiskt. För att hitta möbler, smycken och liknande, tryck på plusikonen, längst upp till höger. Här hittar du ett urval av olika möbler. Det finns några av de möbler som kräver att du köper VIP och / eller Pro-funktioner. Dessa funktioner kan läsas mer om här.  

 

 

Ease  

Programmet Home Designer kommer med många olika funktioner, men är fortfarande ett program som är mycket användarvänligt. Programmet behandlar med andra ord både nybörjaren och den mer avancerade användaren. Dessutom är det ett stort plus att programmet också är tillgängligt på svenska.  

 

Tillgänglighet  

RoomSketcher Home Designer är tillgänglig för många användare på olika plattformar. Om du vill testa programmet, prova det här online på tillverkarens officiella hemsida via länken.
Programmet är kompatibelt med både Windows och Mac. På den här sidan kan du hämta programmet om du äger en Windows-dator. Om du har en Mac istället kan du hämta hemdesignern via den här länken.
Du kan också ladda ner programmet till din smartphone eller surfplatta. Du kan hitta applikationen för din Android via Google Play här och iPhone via App Store här.  

 

Alternativa program  

Det finns många program i samma genre som Home Designer.  

DreamPlan Home Design är ett program som kan göra många av samma saker som Home Designer. Programmet är i 3D, vilket kommer att göra ditt byggprojekt mer realistiskt. SketchUp är ett annat alternativ som vi vill betona. Programmet är mycket användarvänligt och används av både nybörjare, men även professionella som arbetar med arkitektur och inredning.  

I vår hobby- och rekreationskategori hittar du flera recensioner av alternativ till Hemdesigner om du är intresserad av att läsa mer.  

 

Slutsats  

RoomSketcher Home Designer är ett oumbärligt program för dig som har intresse för golvplaner och inredning. Programmet är mycket användarvänligt och du lär dig snart att navigera i programmets coola funktioner. Genom att designa ditt nästa byggprojekt i Home Designer får du säkert ett realistiskt intryck av hur resultatet kommer att kunnatitta i verkligheten. Utvecklarna bakom programmet har säkerställt att du kan använda programmet via din dator, surfplattform och smartphone, så att du alltid kan arbeta med dina projekt.  

Därför rekommenderar vi varmt att du laddar ner Hem Designer!

Download RoomSketcher Hem Designer (Engelska) 4.01
Screenshots
Detaljerad information om RoomSketcher Hem Designer (Engelska)
Typ:
Freeware


Producent:
RoomSketcher AS

Inkom datum:
31-10-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
263 Mb

0