Program » Tweaks » Verktyg

RocketDock last ned
4 0 5848  

Ladda ner gratis RocketDock här och hämta verktyget du alltid har drömt om.

Vi vet alla det: efter några månader med att använda vår dator finns det oftast många saker och roder ditt skrivbord. Det kan göra det irriterande att hitta ett program som bara saknas och saknas. Eller om du redan använder upp till flera program och vill öppna en annan samtidigt, kan det vara knepigt att minimera dem alla, för att styra skrivbordet till det du behöver.

Med RocketDock av utvecklaren Punk Labs kan du dock undvika allt detta, och då är det även helt gratis. RocketDock kompletterar din dator med ett lättanpassat verktygsfält längst upp på skärmen, vilket ger dig snabba vägar till viktiga platser på din dator, såväl som vanliga applikationer. Med några få klick är det upprättat och redo att användas, och din tid på datorn kommer att känna sig mycket bättre.

Få snabb åtkomst till dina huvudsakliga RocketDock genvägar och favoritprogram

RocketDock är en väldigt smart och effektiv verktygsfält för användning på din dator. Det låter dig lägga till genvägar till saker du ofta använder eller har tillgång till. Om du till exempel sitter och skriver i Word och måste bearbeta bilder för en artikel för din gymnasietilldelning, kan du lägga till en bildredigerare i verktygsfältet och öppna den direkt därifrån.

Du kan också lägga till genvägar till mappar etc. på ditt system. Det kan vara väldigt smart om du måste ha snabb åtkomst till olika dokument när du arbetar med ett projekt. I grunden gör verktyget RocketDock det väldigt enkelt att arbeta på din dator när du har många bollar i luften, eftersom du alltid kan öppna och stänga specifika mappar och program du behöver. Den ökade klarheten gör det enklare och i viss utsträckning också roligt att arbeta på sin dator.

Specialisera din verktygsfält för att passa perfekt för dig

Inte bara med RocketDocks användningsbredd i ditt dagliga arbete, man kan också se till att specialisera sitt utseende för att passa perfekt med användaren: nämligen dig.

RocketDock kommer med ett brett utbud av teman som ändrar sitt utseende. Därför är du nästan garanterad att hitta något som glädjer dina ögon under alla omständigheter. Det kan dock ta lite tid att hitta vad som passar dig specifikt, men det är värt tiden.

Det är också möjligt att ändra verktygsfältets teckenstorlek och stil, ikonerna kan ändras i storlek och kvalitet, och verktygsfältet kan flyttas till skärmen där du tycker det passar bäst.

Alla dessa saker kan spelas under funktionen "Dock Preferences". Det är värt att checka in först när du har installerat programmet, så programmet är optimerat för dig, eftersom du kommer att få ut det mesta av det här sättet.

Gör arbetet på din dator mer hanterbart och spara stressen

När man arbetar på en dator med många saker på en gång kan man känna sig överväldigad. Trots allt är skärmen inte storleken på ett skrivbord, så det kan vara en utmaning att arbeta med flera dokument och få en överblick över dem.

Men med RocketDock känns det som att skärmen expanderar. Det går inte självklart, men du kan mycket lättare stänga och öppna för filer och program, så du och din dator kommer inte att drunkna i dem. Detta kommer att öka effektiviteten avsevärt och se till att du undviker stress så mycket som möjligt. Det måste vara roligt och bekvämt att arbeta, och det låter också RocketDock vara.

En av de bästa fria verktygsfälten på marknaden

Det finns många verktygsfält på internetmarknaden dessa dagar, och det beror på att människor har insett hur stor en fördel det kan vara att optimera sin dators klarhet. Många av dessa kostar emellertid pengar att spendera, antingen månatligen eller till en summa.

Bekväma, du kan enkelt hitta dessa verktygsfält, som i verkligheten kan säga detmme, och då behöver du inte ens betala ett öre för det. Det är här RocketDock är unikt, vilket är ett av de bästa fria alternativen du kan använda. Det saknar en hel del funktioner i motsats till betalda versioner, men det är sällan en sak du behöver. Därför skulle det vara synd att ha pengar på något du kan få gratis.

Läcker design som tittar på Apples signaturstil

Apple är en tillverkare som är mycket känd för sina användarvänliga och vackra mönster. Här har RocketDock dra nytta av inspiration och levererat en verktygsfält som liknar något som automatiskt skulle följa med en Mac-dator till exempel.

Ikonerna har en lämplig fin storlek (som du kan ändra efter behov) och de sväller när du svävar över dem så att de är enklare att klicka. Det lyfter upp verktygsfältet när du behöver det. Annars går det bra tillbaka i bakgrunden när du arbetar så det stör inte.

Om du vill lägga till något i din linje, kan du enkelt göra det enkelt på några sekunder. Du drar bara mappen, genvägen eller programmet ovanpå raden, och sedan skapas en genväg så att du snabbt kan komma åt den.

Alla delar av verktygsfältet kan ändras enligt dina behov, så om du inte är nöjd kan du gå in och göra allt på några sekunder, så verktygsfältet är särskilt lämpligt för dig.

Ytterligare programvara

Nu när du har ett sätt att optimera din användning av datorn med RocketDock, kan du också få möjlighet att lära känna ditt system bättre.

Med CPU-Z från tillverkaren www.CPUID.com kan du få all information om din dator du kan drömma om. Det här är väldigt smart att veta om du är intresserad av ytterligare optimering av ditt system när du köper ny maskinvara. Programmet kan laddas ned gratis här.

Slutsats

RocketDock är ett bra gratis verktygsfält som hjälper dig att få en bättre överblick över din dator när du arbetar. Med sina rika anpassningsfunktioner kan alla använda det på ett tillfredsställande och effektivt sätt. Det kan endast rekommenderas.

Download RocketDock 1.3.5
Se RocketDock på video :
Screenshots
Detaljerad information om RocketDock
Typ:
Freeware


Producent:
Punk Labs

Inkom datum:
07-10-2016
Plattform:
Windows 7, 8, & 10

Storlek:
6.3 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0