Program » Datasäkerhet » Säkerhetskopiering

Right Backup last ned
5 0 6091  

Undvik att förlora känsliga filer med rätt säkerhetskopiering. Denna fotograferingstjänst ger 100 MB gratis och laddas ner här.

Den populära mjukvaruutvecklaren SysTweak har utvecklat sitt senaste program som heter Right Backup. Rätt backup är, som sagt, en skytte som ger gott om utrymme för filer gratis. Om du önskar mer än den fria 100 MB, kan den köpas till ett rimligt pris. Det finns omedelbart inga restriktioner för systemversionen. Windows, Android, IOS och Mac stöds alla.

Den största fördelen med att använda Right Backup över alternativa molntjänster är utan tvekan priset. Obegränsat utrymme kostar bara 81 DKK per månad, eller 576DKK per år. Det är den billigaste servicen vi har sett på marknaden. Det är inte bara billigt. Så både design och användarvänlig är också i toppen. Programmet är lätt att komma in och skapar ingen förvirring.

I grund och botten är Right Backup en utmärkt molnbaserad applikation. Det är blixt snabbt och extremt bekvämt att använda. Som en extra bonus har SysTweak också ett skickligt och kvalificerat stöd. Så om du stöter på problem kan de hjälpa dig på vägen.

Download Right Backup 2.1.1000.4398
Screenshots
Detaljerad information om Right Backup
Typ:
Trialware


Producent:
Systweak

Inkom datum:
01-11-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
5.1 Mb

0