Program » Tweaks » Diskrensning

Rent utrymme last ned
5 0 6210  

Ladda ner Clean Space gratis här

Alla åtgärder du gör på din dator, oavsett hur slarviga de är, lämnar spår på ditt system som berättar mer om dig än du kanske tror. Det kan vara särskilt problematiskt om det finns spionerade ögon som undersöker systemet i form av spionprogram eller liknande.

Därför kan det vara mycket praktiskt att ha ett program som kan rensa upp många av ditt värdelösa system och återstående filer som inte gör annat än att fylla din dator. Ett sådant program är Clean Space.

Rengör din dator snabbt och effektivt

Clean Space är ett program som lever upp till dess namn. Det håller din dator ren och organiserar dina tillfälliga filer. Genom att göra det frigör du också mer diskutrymme än du kanske tror.

Alla dessa små filer, historikloggar etc. samlas på din dator när åren går. Små tillägg varje dag fyller plötsligt mycket efter en lång tid och det kan bromsa ditt system. Samtidigt betyder det också att det kan finnas personlig känslig information i dem som ett program har lagrat. En hackare kan få tag på den.

Det är därför du alltid måste vara försiktig på den fronten, och det kan vara med Clean Space. Med bara en knapptryckning skannar programmet ditt system och hittar alla filer som det misstänker vara värdelösa. Då kan de enkelt tas bort och du bör uppleva ett prestationsökning på din dator.

För er som uppskattar en snygg dator

Idag har datorn blivit ett oumbärligt verktyg för många av oss. Oavsett om det är för arbete eller fritid, vi tillbringar det nästan flera timmar om dagen. Därför är det också viktigt att hålla reda på det så att det inte går sönder eller blir för långsamt.

Clean Space är programmet för dig som bara vill undvika de problem som en rörig och långsam dator kan orsaka.

Användarvänlig och enkel design

Clean Space är ett program som en massa helvetet kan göra utan att du behöver göra mycket för att göra det. Därför är det ett effektivt program och det beror till stor del på gränssnittet och designen som programmet kommer med.

När programmet startas börjar det automatiskt skanna i mappar och sökvägar där vanligtvis finns filer som bara samlas men används för ingenting.

Om du vill veta mer om dessa filer, var de är, och välja vilka som ska tas bort, kan du klicka på informationsknappen. Här berättar programmet var det leder och vad det kommer att ta bort. Då kan du antingen gå med på att radera allt eller välja det från vad du tycker är viktigt.

Slutligen, tryck bara på "Radera!" -Knappen så kommer programmet att ordna resten. Det är lätt som en bris att använda.

Alternativ programvara

Ett annat program som gör något liknande Clean Space och som du också kan njuta av är CCleaner.

CCleaner är ett lätt och effektivt program som hjälper dig att hålla reda på datorns filer. Du kan ladda ner CCleaner gratis här.

Slutsats

Clean Space är ett fantastiskt och enkelt program som snabbt och elegant kan rensa upp alla redundanta filer på din dator. Du kommer att kunna uppleva bättre prestanda och säkerhet kring din integritet genom regelbunden användning av programmet och därför kan Clean Space endast rekommenderas.

Download Rent utrymme 7.39
Screenshots
Detaljerad information om Rent utrymme
Typ:
Freeware


Producent:
CyRobo, Freelance Group, New York - London - Prague, International

Inkom datum:
23-10-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
5.13 Mb

0