Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

Rename Master last ned
3 0 5716  

Ladda ner gratis ett program för att byta namn på dina filer här. Du kan byta namn på flera filer samtidigt med Byt namn på Mästare.

Rename Master är ett freeware verktyg som är utformat för att byta namn på flera filer med bara några klick. Den som har arbetat med webbplatser, filarkiv eller samlingar av musik, videoklipp eller bilder har antagligen spenderat för mycket tid att byta namn på hundratals filer.

Det här verktyget lägger till, tar bort eller ersätter delar av filnamnet med lätthet och stöder även omdirigering via filattribut, MP3-taggar, JPEG JFIF och EXIF-taggar, videotaggar och textfiler. Dessutom kan programmet göra batch omdirigering. Det är lätt att använda, men fortfarande mycket kraftfullt.

Användargränssnittet är enkelt och du hittar programmet snabbt. Det går lätt att ändra alla filer på en gång. Du får en meny med flikar som visar vilka alternativ som finns tillgängliga.

Högerklicka på kolumnerna i fillistan visar en meny. Den här menyn används för att dölja eller visa kolumner. Om du behöver ställa in storleken på varje kolumn eller lägga till egna kolumner, kan du också göra det med den här menyn.

Byt namn på Script använder kryssrutor för att aktivera och inaktivera varje steg i nuvarande teckensnitt. Ett högerklick på ett steg visar en popup-meny som kan användas för att flytta ett steg. Om du behöver återställa den till standardinställningarna eller radera steget från det aktuella skriptet kan du använda den här funktionen.

Download Rename Master 3.11
Screenshots
Detaljerad information om Rename Master
Typ:
Freeware


Producent:
Joejoe Soft

Inkom datum:
20-02-2015
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
1.9 Mb

Uppdaterad datum:
14-03-2015
0