Program » Verktyg & Diverse » Återskapa data

Recuva last ned
4 0 2619  

Recuva är ett gratis Windows verktyg som kan återskapa borttagna och raderade filer som man vill ha tillbaka.

På den Här sidan kan Du ladda ner Programmet   Recuva Gratis , vilket hjälper dig att återställa data . Med Recuva Kan du enkelt och enkelt återställa raderade filer på dina Comps. Läs och få insikt om hur detta smarta verktyg fungerar.  

 

Varför ladda ner ett program som Recuva ?  

Har du försökt tömma papperskorgen på datorn medan den faktiskt innehöll en viktig fil som inte kunde raderas? Det är en irriterande situation, som tyvärr har inträffat. Vad gör du exakt när du av misstag tar bort en viktig fil från din dator? Det är just i en sådan situation att du kan dra nytta av ett recuva-verktyg.  

 

Installationsprocess och tillgänglighet  

När du hämtar ny programvara är det väldigt viktigt att installationsprocessen sker utan problem. Piriform, tillverkaren av Recuva, har gjort det möjligt att snabbt och enkelt ladda ner Recuva på din dator. Du kommer att styras under hela installationsprocessen så att det blir klart för dig.  

Innan du laddar ner ny programvara är det självklart viktigt att du vet om Programmet är kompatibelt med operativsystemet som din dator har. Recuva-Verktyget är kompatibelt med Windows, och är ett program som har funnits på marknaden under många år. Om du kan ladda ner Programmet, är du därför säker på att få en anständig mjukvara för din Windows-dator. Du kan också läsa lite mer om Programmet på tillverkarens officiella hemsida.  

 

Hur fungerar Verktyget Recuva?  

Recuva är ett program med få men mycket effektiva funktioner. Med dessa funktioner kan du snabbt lära dig att navigera i. Programmet hjälper dig under hela processen - från början till slut.  

När du öppnar Recuva kommer du att bli ombedd att svara på några saker om att skanna datorn så att Programmet vet vad man ska leta efter. Du kommer bland annat att bli ombedd för filplats, som visas nedan. Om du är osäker på var dina filer är, kan du markera fältet "Jag är inte säker" och Recuva söker överallt på din dator.  

 

 

När du har följt Recuvas guide kan Programmet börja söka efter dina filer så att de kan återställas. Om du är intresserad av Programmet för att göra en djupare skanning, kan du markera fältet "Aktivera Deep Scan". En djupare skanning tar vanligtvis lite längre tid än en normal skanning.  

 

 

När du har försökt använda Recuva ett par gånger kan det vara att du inte känner att det finns behov av att styras under hela processen. Därför kan du välja att inte visa en guide vid start när du öppnar Recuva. Då börjar Programmet strax skanna datorn. En vanlig skanning av din dator med Recuva tar normalt bara en par minuter.
Du kan följa utvecklingen av skanningen genom rutan som kommer att visas när du börjar skanna.  

 


 

När en skanning av din dator är klar kommer du att se en översikt över alla hittade filer. Då kan du trycka på de filer som du vill att Programmet ska återställa.  

Recuva kan återställa en mängd olika filtyper. Inklusive Office-dokument, bilder, videofiler, musik, e-post och mer. Dessutom stöder Programmet en mängd olika filsystem, och Recuva kan också återställa filer som har raderats av felaktig programvara eller hårdvara.  

När du till exempel har skannat datorn kommer du oftast att vara intresserad av att återställa viktiga filer så fort som möjligt. Om du är intresserad av att få mer information om dina filer kan du välja att ändra visningen av resultatet av din sökning till avancerat läge. Här kan du till exempel få mer information om filen och en förhandsvisning av en viss fil.  

 

 

Användarvänlighet är ett nyckelord  

Användarvänlighet är av stor betydelse för den övergripande användarupplevelsen av ett program. Recuva är utformat så att även oerfarna användare kan utnyttja Programmet. Programmet har en tydlig layout och det är väldigt enkelt att navigera. Dessutom finns Programmet tillgängligt på svenska.  

 

Möjlighet till stöd  

Även om ett program är användarvänligt kan det fortfarande finnas situationer där du vill ha frågor om Programmet. När du öppnar Recuva trycker du på onlinehjälp i nedre vänstra hörnet av användargränssnittet. Därefter kommer du att riktas till utvecklarens officiella hemsida, där du bland annat kan få hjälp med att använda Programmet och få svar på de vanliga frågorna.  


Alternativprogram  

När det gäller program som handlar om dataåterställning, finns det många alternativ på marknaden.  

Disk Doctors Undelete är ett exempel på ett bra alternativ till Recuva. Programmet hittar också och återställer raderade filer på din dator. Du kan prova en Gratis demo av Programmet via vår webbplats. Ett annat exempel på ett alternativ till Recuva är DiskDigger. DiskDigger kan också spåra förlorade, skadade eller raderade data som du vill återställa. Programmet skannar din dator mycket noggrant för att hitta de filer du letar efter. DiskDigger är också ett Gratis verktyg som du kan ladda ner via vår webbplats.  

Om du är intresserad av att läsa mer om annan programvara som kan hjälpa dig att återställa data, rekommenderar vi starkt att du besöker länken. Här samlar vi recensioner av de mest populära programmen och programvaran som hjälper dig att återställa data till din dator.  

 

Slutsats  

Kan vi rekommendera dig att ladda ner Recuva-Programmet? Det korta svaret är ja. Programmet är ett effektivt verktyg som låter dig enkelt återställa raderad data på din dator. Installationsprocessen, skanning och återställning av filer görs på ett tydligt sätt. Recuva-Programmet utvecklas således för aDu kan snabbt återställa filer som du oavsiktligt raderade. Revuca kan också återställa en mängd olika filtyper - videor, bilder, kontorsdokument och mer. Om du äger en Windows-dator kan vi varmt rekommendera dig att ladda ner Recuva-Programmet.

Download Recuva 1.22
Screenshots
Detaljerad information om Recuva
Typ:
Freeware


Producent:
Piriform

Inkom datum:
24-05-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
5.30 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0