Program » Multimedia » Mediaspelare

RealPlayer last ned
4 0 254  

Enkeltare än någonsin att ladda ner videor gratis med RealPlayer

RealPlayer är det enda fria verktyget på marknaden som låter dig ladda ner videoklipp direkt från webbplatser med bara ett enda klick. Med andra ord är det snabbare än någonsin att ladda ner dina favoritvideor med RealPlayer. Det finns en myriad av funktioner i samband med att använda RealPlayer och du kan vara klokare här.

Vad kan RealPlayer göra?

Förutom att RealPlayer enkelt och gratis laddar ner foton, videoklipp och musik till din telefon och dator, finns det också ett antal andra attraktiva fördelar för att välja RealPlayer som ditt favoritprogram för att ladda ner dina favoritmusik och favoritvideor.

Med RealPlayer kan du komma åt dina nedladdningsfiler var du än befinner dig. Det är möjligt att göra filerna tillgängliga i en offline-version. Så oroa dig inte om du kan komma åt dina nedladdade filer när du är på språng. Även om du laddar ner dina videoklipp eller musik på din dator eller mobil, kan RealPlayer ändå strömma dina videoklipp i högsta kvalitet HD på din TV. Om du har Xbox One, Roku eller Chromecast finns det nästan inga begränsningar för var du kan se dina favoritvideor.

Hög bild- och ljudkvalitet

Som tidigare nämnts är RealPlayer ett gratis program, men det är också möjligt att köpa ytterligare tjänster som ger den inkarnerade och passionerade användaren ännu fler fördelar: En av fördelarna är att bild- och videokvaliteten hos premiumanvändaren är HD- kvalitet, så det är inte klart att din nedladdade video laddas ned från webben.

Om du vill läsa mer om RealPlayer och deras två premiumutgåvor, läs mer här.

Hur fungerar RealPlayer?

Om du vill ha en uppfattning om hur RealPlayer fungerar korrekt innan du laddar ner programmet, kan du noga bli lite smartare i det här avsnittet: Det första du behöver göra är att ladda ner RealPlayer och skapa ett personligt konto. När du har laddat ner RealPlayer gratis till din dator och skapat en användare kan du enkelt spara webbplatser från webbplatser. Programmet låter dig skapa ett bibliotek där du kan hantera och hålla reda på dina nedladdade videor, bilder och musik. RealPlayer har även en app som du kan ladda ner på din telefon. På så sätt kan du få en överblick över din musik och video, även om du inte har någon dator till hands.

När du hittar en intressant video på webben och vill spara den på din dator med RealPlayer, behöver du bara klicka på "Ladda ner den här videon".

Oftast ligger den här knappen i det övre högra hörnet av videon som du ser. Med bara ett klick kan du spara dina favoritvideor, varför RealPlayer är den perfekta lösningen för dig som letar efter ett verktyg som enkelt och enkelt kan hämta de filer du tycker är intressant. Därefter sparar RealPlayer automatiskt videon, musikfilen eller bilden i ett valfritt bibliotek. Här kan du ändra titlar, lägga till kommentarer och dela dina videoklipp med vänner och familj. Med dessa funktioner kan du göra ditt personliga bibliotek unikt, samtidigt som du kan organisera dina filer på det sätt som ger dig den bästa betydelsen.

En plattform som fungerar med dina sociala medier

RealPlayer är ett perfekt verktyg för dig som vill dela video och foton med dina vänner och familj direkt på sociala plattformar, som Facebook och Twitter. Bäst av allt, programmet fungerar med enheter som Blackberry, iPhone och spel system. Med RealPlayer kan du med andra ord spara och spela upp videor från webben och spela dem på en mängd olika enheter. Med över en miljard nedladdningar är RealPlayer både ett solidt och pålitligt verktyg på marknaden som är trovärdigt att använda. Om RealPlayer låter som något för dig kan du börja använda verktygethttp://www.real.com/dk">her.

Ett alternativt musikprogram

Även om RealPlayer är ett utmärkt sätt att ladda ner musik, är det också trevligt att bli informerad om vilka andra alternativ som finns på marknaden. Och det är nog inte förvånande att det finns många. I strömmande musik, som markerar Spotify, är ett program som ger dig tillgång till mer eller mindre all musik i världen. Fördelen med Spotify är att musiken spelar utan att ladda ner musiken till din dator först. Kvaliteten är topp och med en liten månadsandel kan du bland annat få tillgång till alla dina favoritlåtar i offlineversion. Spotify är känt för att vara en bra musik tjänst, men Spotify låter dig också läsa om de olika artisterna, inspirera ny musik och deras olika spellistor för att passa alla tillfällen. Om du vill ha en djupare översikt över vilka musiktjänster som finns på marknaden och vilka fördelar de olika tjänsterna är, kan du bli klokare genom denna länk.

Slutsats

Sammanfattningsvis är RealPlayer ett bra program för dig som vill ladda ner specifika musik- och videofiler du föredrar. RealPlayers gratisversion innehåller många alternativ som förmodligen är tillräckliga för de flesta. Om så inte är fallet kan du uppgradera till två olika premiumversioner som ger dig tillgång till ytterligare funktioner. Det finns naturligtvis en anledning till att Spotify är så populär en streaming-tjänst, men om du vill få ut det mesta av Spotify behöver du vara en premium medlem, medan du kan skapa gratis på RealPlayer. Skillnaden är att det här verktyget kräver att du spenderar tid för nedladdning av önskad musik, medan de olika låtarna och spellistorna bara är en sökning på Spotify.

Ladda ner RealPlayer för Mac här.

Download RealPlayer 11 Beta
Screenshots
Detaljerad information om RealPlayer
Typ:
Freeware


Producent:
RealNetworks

Inkom datum:
09-01-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
1.12 Mb

Uppdaterad datum:
12-12-2018
0