Program » Uppdatera alla drivrutiner » Diverse

Rapid Typing Tutor last ned
4 0 5481  

Tycker du att du är lite för långsam på nycklarna? Då ska du prova Rapid Typing tutor som kan hjälpa dig att bli ännu snabbare med några lektioner. Du kan ladda ner programmet gratis nedan.

Allting sker digitalt idag och därför kan det vara en stor negativ om du är långsam på tangenterna. Därför har vi testat Rapid Typing Tutor på vår Windows 7-dator, så du får möjlighet att förbättra din smakhastighet.

Programmet är uppbyggt på det sätt du ställer in den typ av tangentbord du använder och väljer programmets språk. Då är det enkelt eftersom du bara måste välja vilka klasser / nivåer du vill träna. Nu kommer det att vara din tur att arbeta som det är du som måste följa bokstäverna på skärmen och se hur snabbt du kan komma igenom.

Rapid Typing Tutor är en av de bästa av det slag som det erbjuder ett otroligt pedagogiskt gränssnitt där det visar hur man placerar händerna, men också statistik om din prestation. Så du får ett mycket solidt program som kan hjälpa dig i din egen takt med olika svårighetsgrader. Programmet är därför mycket lämpligt för både oerfarna och erfarna användare som kommer att bli snabbare att komma in.

Inställningen själv är på svenska, men själva programmet är på engelska.
Det är dock ett svenska tangentbord som du använder i programmet, så du lär dig att skriva snabbt på ditt eget språk och tangentbord.

Download Rapid Typing Tutor 4.6.6
Screenshots
Detaljerad information om Rapid Typing Tutor
Typ:
Freeware


Producent:
Typing Tutor Labs

Inkom datum:
11-09-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Storlek:
9.0 Mb

Uppdaterad datum:
26-05-2015
0