Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

Rainlendar Lite (64-bit) last ned
4 0 5306  

Rainlendar Lite, som också kan hämtas till Windows 32-bitars och Mac, är en gratis kalenderapplikation som kan anpassas med en mängd teman. Det är på svenska.

Har du hört talas om Rainlendar Lite? Vi hade inte det här på redaktörerna, men efter att ha försökt det, trodde vi att det definitivt skulle delas med alla våra Windows och Mac-användare. Människor med Linux kan också ladda ner programmet på utvecklarens webbplats , där du också kan hitta en multifunktionell Pro Edition.

Rainlendar Lite innehåller många funktioner, men om du tittar på det helt, är det en kombination av både en kalender och ett påminnelseprogram. Det är lätt att lägga till nya händelser eller uppgifter i kalendern, som senare kan påminnas om användaren. Utvecklaren bakom Rainlendar Lite fokuserar också på personalisering, eftersom du kan ladda ner nya teman på nätet som passar dina behov. Smart!

Även om vi bara har kort i Rainlendar Lite, verkar det som om ett solidt program med sina många funktioner är definitivt värt det.

Download Rainlendar Lite (64-bit) 2.12.2
Screenshots
Detaljerad information om Rainlendar Lite (64-bit)
Typ:
Freeware


Producent:
Rainy

Inkom datum:
03-04-2014
Plattform:
Windows & Mac

Storlek:
15.2 Mb

Uppdaterad datum:
28-05-2015
0