Program » Datasäkerhet » Kryptering

Protected Folder last ned
4 0 4508  

Protected Folder har skapats för att skydda dina mappar och filer från att skadas, försvinna eller läsas av obehörig, detta sköts med kryptering och lösenord.

Dina data och filer riskerar ständigt att bli stulna. Det största hotet är hackare på Internet, men det gamla klassiska hotet att fysiskt stjäla din bärbara dator eller PC är fortfarande ett alternativ. Därför är det en bra idé att låsa mapparna på din dator som du inte vill ha stulit.

Med ett program som Protected Folder från IObit kan du skydda alla mappar och filer du vill ha under ett vanligt lösenord. Naturligtvis väljer du en kod som inte visas någon annanstans, så du kan vara helt säker.

Lägg till mappar

När du har installerat programmet och valt ditt lösenord, lägg bara till mappar så att de kan säkras. Detta kan göras antingen genom att klicka på Lägg till-knappen och sedan hitta mappen bland alla dina filer, eller genom att använda den smarta Drag-and-Drop-funktionen.

Du drar helt enkelt en mapp från din dator till applikationens fält och släpper och den läggs automatiskt till och säkras. Det kan därför inte göras lättare eller snabbare. Programmet krypterar ditt lösenord och dina filer så att objudna gäster och hackare inte kan komma åt dem.

Ändra lösenord

Det viktigaste med programmet är dock att du väljer ett lösenord som du definitivt kommer ihåg. Du kan inte få det skickat via e-post eller liknande, som du känner från Facebook och andra platser. Dessutom bör lösenordet naturligtvis inte lagras i en anteckning eller liknande på din dator, eftersom detta eliminerar säkerheten som erbjuds av programmet.

Kommer du ihåg ditt lösenord, men om du vill ändra det ändå är detta naturligtvis möjligt. I inställningsmenyn kan du ändra lösenord, medan du också hittar ett antal andra inställningar där du till exempel kan ändra programmets språk.

Ease

Språket är engelska som standard, men du kan växla till ett antal andra språk. Tyvärr är svenska inte ett av språken i Protected Folder ännu, så du måste ha ordboken om du stöter på ett svårt uttryck. Lyckligtvis är programmet superenkelt att bygga, så vem som helst kan gå med. Det tar bara några sekunder att lägga till filer, medan den moderna och enkla designen gör processen mycket tydlig.

Slutsats

Protected Folder är ett utmärkt program för dig som vill säkra dina filer på din dator. Den smarta dra-och-släpp-funktionen gör det enkelt att lägga till filer och mappar för att säkra. Programmet är gratis att ladda ner här och är därför definitivt värt ett försök. Tyvärr finns det inte på svenska, men lyckligtvis är det väldigt enkelt, så språkbarriären borde inte vara ett problem. Du kan alltså säkra alla dina filer, bilder, videor och data genom att använda detta gratis program som är snabbt och enkelt.

Download Protected Folder 1.2
Se Protected Folder på video :
Screenshots
Detaljerad information om Protected Folder
Typ:
Shareware


Producent:
IObit

Inkom datum:
23-09-2011
Plattform:
Win10/Win8/Win7/Vista/XP

Storlek:
3.06 Mb

Uppdaterad datum:
09-08-2019
0