Program » Multimedia » Konverterare

Prism Free Video Converter last ned
5 0 6174  

Ladda ner Prism Free Video Converter gratis här och konvertera dina videoklipp till alla format.

Videor och filmer finns i många olika format. MPEG, MP4, AMV, WMV är några av de mest kända, men det finns många fler. Därför är det också en bra idé för dig att skaffa ett videoomvandlingsprogram som kan ändra videofilerna du laddar ner till ditt föredragna format.

Vissa format spelar bättre med specifika mediaspelare, medan vissa format är så obskyra att de bara kan spelas på en viss mediaspelare. Därför bör du alltid välja en konverterare som kan konvertera från och till alla kända format. Prism Free Video Converter kan bara konvertera till alla dessa format från MP4 och apng till iPhone och iPad format.

Snabb konvertering

Konverteringen i sig är oerhört enkel. Du kan antingen klicka på Lägg till fil (er) och välj vilken fil (er) du vill konvertera, eller du kan dra dem in i programmet och släppa dem. Därefter väljer du vart du vill att filerna ska sparas och vilket format som ska konverteras till, och tryck sedan på Konvertera i nedre högra hörnet. Processtiden varierar beroende på antal filer och deras storlek, men det är i allmänhet ett otroligt snabbt konverteringsprogram.

Spela och redigera

Huvudsyftet med programmet är omvandling, men det betyder inte att det inte finns några andra funktioner. Du kan både spela och redigera programmet.

När du har lagt in en fil i programmet klickar du bara på Play-knappen och videon kommer att spelas upp i programmet. Dessutom kan du också klicka på knappen Effekter och ett fönster öppnas. Här kan du justera och lägga till många saker i videon. Du kan bland annat ändra ljusstyrka och färgkontrast medan du även kan lägga till filter som svart / vitt och sepia. Du kan också lägga till både text och vattenstämpel till din video, medan det också är möjligt att rotera och vända videon här.

DVD, Bluray och delning

Förutom att konvertera filer som du har på din dator kan du också konvertera dem direkt från din cd-skiva. Om du har en DVD i din dator kan du konvertera den. Du kan även göra det med Bluray-filer.

Dessutom kan du också dela din video direkt från programmet. Det går att ladda upp direkt till sidor som Youtube, Twitter och Dropbox, vilket sparar mycket tid om du sitter med en video som först måste konverteras och sedan laddas upp till en webbplats.

Ease

Programmet är otroligt enkelt inställd. Det är lätt att navigera genom de olika menyerna, medan Drag-and-Drop-funktionen, speciellt för att lägga till filer, gör livet mycket enklare. Tyvärr är programmet inte tillgängligt på svenska, så du måste använda den engelska versionen. Språket är dock ganska förståeligt utan för många tekniska termer och liknande.

Alternativ

Det finns många videokonverteringsprogram tillgängliga på marknaden. Därför är det en bra idé att titta på några bitar innan du bestämmer vilket program som bäst motsvarar dina förväntningar och krav. Prism Video Converter är ett bra program, men det finns många av dem. Bland annat kan du titta på Pavtube HD Video Converter och Hamster Free Video Converter , båda är också bra videoomvandlare . De har emellertid vissa skillnader i förhållande till Prism, så det är en mycket bra idé att ta reda på vilka funktioner du behöver mest. Detsamma gäller för Advanced X Video Converter och Cucusoft VVideo Converter , båda också mycket populära. Du hittar en lista över alla omvandlare som du kan ladda ner här på webbplatsen genom att klicka här .

Slutsats

Sammantaget är Prism Free Video Converter ett riktigt användbart video konvertering program som kan konvertera till alla kända format. Programmet är enkelt att använda och konverterar snabbt. Du kan både konvertera filer från din dator samt DVD och Bluray-filer. Tyvärr är programmet inte tillgängligt på svenska, men lyckligtvis är engelska lätt att förstå och inte för tekniskt. I avsnittet ovan hittar du ett antal Alternativa omvandlare som du kan titta på innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig.

Download Prism Free Video Converter 5.16
Screenshots
Detaljerad information om Prism Free Video Converter
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
17-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

0