Program » Internet » Browsers

Polarity last ned
5 0 5470  

Polaritet är en helt ny webbläsare som har en futuristisk design och en hastighet som passar. Du kan ladda ner programmet gratis här på sidan.

Som nämnts är Polarity en ny webbläsare som kombinerar allt det bästa från Google Chromium och Internet Explorer Trident Search-teknik. De har kombinerats med en minimalistisk design och alla funktioner som en modern internetanvändare behöver.

Polariteten är mycket grå att titta på, men du behöver inte oroa dig länge eftersom det finns ett stort urval av bra teman som passar bra med den här lilla futuristiska webbläsaren. En annan sak är dock hastigheten och man måste säga att de kan känna att de har kombinerat cancer från två världar eftersom det går väldigt snabbt.

Slutligen, och kanske punkten över det, har programmet också röstaktivering, där du bara måste säga programnamnet för att komma igång. Vi testade programmet på vår Windows 7-dator, där vi verkligen var imponerade av vad Polaritet har att erbjuda. Du får många funktioner där utvecklare har fokuserat på vad användarna tycker att en bra webbläsare ska innehålla. Det är ett riktigt bra program, men med undantag för att teman kostar mycket, men det är klart rekommenderat.

Download Polarity 5.3.2
Screenshots
Detaljerad information om Polarity
Typ:
Freeware


Producent:
Stanley Lim

Inkom datum:
18-08-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
97.5 Mb

Uppdaterad datum:
13-11-2020
0