Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Pixel Art last ned
4 0 5483  

Pixel Art är ett roligt ritprogram som gör det enkelt att göra Pixel art. Du kan ladda ner programmet helt gratis längre ner på sidan.

Vi har testat Pixel Art på vår Windows 7-dator, där vi försökte dra olika saker. Först och främst är programmet mycket enkelt och låter dig välja mellan många olika färger. Dessutom kan du också välja olika storlekar - det vill säga hur många pixlar du vill att din ritning ska vara på.

Det är både enkelt och roligt att dra in det här programmet på grund av dess enkelhet, eftersom du bara måste vara färg och klicka på ett av fälten. Ju större "raster" du väljer, desto mer detaljerat blir din ritning, men det är en bra idé att börja med det minsta och arbeta upp eller ta en bild att anta.

Både de stora och de små kan använda Pixel Art, eftersom det handlar om att vara kreativ, vilket innebär att programmet också är lämpligt för barn i alla åldrar. Samtidigt tillåter programmet dig också att välja olika färgteman, där du kan ge programmet en makeover, dessutom har du möjlighet att spara bilden på din dator eller lägga den på nätet.

Download Pixel Art 9.0
Screenshots
Detaljerad information om Pixel Art
Typ:
Freeware


Producent:
Muze Studios

Inkom datum:
12-09-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Storlek:
1.8 Mb

0