Program » Multimedia » Bildbehandling

PicPick (engelska) last ned
4 0 6147  

PicPick kan laddas ner gratis här.

Med PicPick är det möjligt att ta bilder på en skärm och redigera dem. Programmet har också ett antal spännande extrafunktioner, vilket resulterar i ett välutvecklat program.

Dessutom tar det här programmet inte mycket av din hårddisk, det kräver inte heller mycket prestanda från din dator.

Många alternativ i skärmdumpar

Screen capture-program är långt ifrån ett nytt koncept, men PicPick skiljer sig från liknande program genom att ha ett brett utbud av extrafunktioner. Om du bara vill ta en skärmdump, kan du till exempel. Välj mellan att ta en bild av hela skärmen, det aktiva fönstret (det vill säga det fönster du har öppnat just nu), en del av fönstret etc.

De många funktionerna inom skärmbilder kan ses ovan, och är bara en indikation på hur välutvecklad och passionerad en mjukvara vi har att göra med. En av våra favoritfunktioner är möjligheten att ta en "freehand" skärmdump.

Som illustreras ovan kräver frihandsfunktionen att du markerar var på skärmen du vill ta en bild. Den här funktionen är särskilt användbar om du vill visa ett visst område på en bild eller liknande till kollegor, familjemedlemmar eller bekanta.

Grafiska tillbehör

Dock är möjligheten att fånga skärmar långt ifrån den enda punkten där PicPick skiljer sig från sina konkurrenter. PicPick har ett antal verktyg inom grafiska tillbehör, och vi beskriver kortfattat deras funktioner nedan.

Farveopsnapper:

Om du väljer färgöppnarfunktionen får du en markör som du bara måste placera över en viss färg om du vill ta reda på färgkoden.

Color Palette:

Visar en färgpalett på skärmen, så att du snabbt kan hitta den färg du vill ha.

lupp:

Visar förstoringsglas på skärmen. Mycket användbart om du har svårt att se specifika områden.

linjal:

Visar en linjal på skärmen som kan användas för både mätning, men också för att kontrollera om sakerna är raka.

inlägg:

Markera ett kors på skärmen.

Protractor:

Visar en vinkelmätare på skärmen så att du kan mäta grader.

Tecken på skärmen:

Gör att du kan rita på skärmen.

De grafiska extrafunktionerna är välkomna, eftersom du får ett antal användbara verktyg för bildbehandling.

Slutsats

Det är sällsynt att en skärmdump och ett bildredigeringsprogram slås samman utan att det är för komplicerat, men PicPick har lyckats göra det. PicPick har också en välkänd design som mihandlar mycket om Microsoft Word, och du lär dig också snabbt programmet, som de flesta vet hur man navigerar i den.


De många funktionerna är välutvecklade och stör inte användningen. Om du bara vill ta en bild på din skärm kan du göra det på några sekunder. Om du vill prova på de mer komplicerade uppgifterna kan du enkelt göra det här. PicPick är förmodligen det bästa skärmupptagningsverktyget på marknaden, och därför kan vi bara rekommendera det.

Download PicPick (engelska) 5.0.4
Screenshots
Detaljerad information om PicPick (engelska)
Typ:
Freeware


Producent:
NGWIN

Inkom datum:
10-04-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
14.8 Mb

Uppdaterad datum:
12-04-2019
0