Program » Multimedia » Bildbehandling

Pickard last ned
4 0 5313  

Letar du efter koden för en viss färg på din skärm? Ta en titt på Pickard, ett smart verktyg för färgigenkänning som kan laddas ner gratis.

Saknar du koden för en viss färg? Med ett färgigenkänningsverktyg som Pickard kan du snabbt och enkelt hitta namnet på vilken färg som helst som du hittade i en bild, i ett dokument eller liknande. Samtidigt är programmet öppet och gratis att använda.

Efter pickarding och packning av Pickard behöver du inte göra något annat än att klicka på EXE-filen, eftersom programmet inte kommer att installeras. Sedan, under fliken Eyedrop, klickar du på förstoringsglaset och drar musen till vilken plats som helst på skärmen, sedan hittar Pickard färgkoden för dig. Programmet har också ett inbyggt färgspektrum som kan användas för att hitta olika nyanser eller bara ge ren inspiration.

Naturligtvis är dessa färgigenkänningsfunktioner inbäddade i många kraftfulla bildapplikationer, men som ett fristående verktyg är Pickard ett smart program som gör precis vad utvecklaren lovar.

Download Pickard 1.1
Screenshots
Detaljerad information om Pickard
Typ:
Freeware


Producent:
Kaiousama

Inkom datum:
10-04-2014
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
0.4 Mb

Uppdaterad datum:
30-06-2014
0