Program » Företag » Ordbehandling

PDF24 Creator last ned
4 0 6226  

Ladda ner PDF24 Creator gratis här

Är du i en situation där du har ett antal PDF-filer som du vill ha samlat i ett tydligt dokument, men din vanliga PDF-läsare kommer inte att kunna lösa det åt dig? De flesta PDF-program har det här problemet. De kan lösa dem, sätta små anteckningar i och andra användbara saker, men de kan sällan samla in dem.

Därför kan det vara en bra idé att ladda ner ett program som PDF24 Creator som kan göra allt som ett normalt PDF-program klarar såväl som att sätta ihop dem.

Samla alla dina PDF-filer i ett tydligt dokument

Det kan vara så att du skriver en stor del av din studio, eller så kan du ha ett antal anteckningar du vill samla in. Då kan PDF24 Creator hjälpa dig. Hitta bara dokumenten du vill samla in och dra dem till programmet. Programmet har även en egen sökväg på sidan, vilket gör det enkelt för dig att söka efter de dokument du behöver.

När du har allt du behöver klickar du bara på spara-knappen högst upp på skärmen. Här hittar du ett antal alternativ för att spara din nya PDF. Du kan välja kvalitet i olika grader beroende på hur hög upplösning du vill att din PDF ska vara.

Klar design

PDF24 Creator har en fin gammal skoldesign som tar det bästa av designen från de föregående 00-talet: enkelhet och tydlighet. Programmets gränssnitt är uppdelat i två avsnitt. Till vänster har du en sökväg. Här kan du navigera i ditt eget system för att hitta de filer du vill arbeta med. När du har valt dem visas de till höger.

Här kan du montera dem, flytta runt i ordning på sidorna i förhandsgranskning och sedan skriva ut det som det ska se ut. Du kan också skicka din nya PDF direkt via mail eller fax.

Alternativ programvara

Om du är intresserad av att prova något extra kan du komma igång med PDF Editor. PDF Editor kan utföra de flesta av de uppgifter som PDF24 Creator kan. Designen är lite trevligare, men du får inte tillgång till den smarta sökvägen som finns i PDF24 Creator. PDF Editor kan laddas ner gratis här.

Slutsats

PDF24 Creator är ett av de smartaste gratisalternativen när det gäller program som kan fungera med PDF-filer. Det är lätt att använda och extremt effektivt om du står och behöver ha ett antal PDF-filer sammanställda. Därför kan det bara rekommenderas.

Download PDF24 Creator 9.0.1
Screenshots
Detaljerad information om PDF24 Creator
Typ:
Freeware


Producent:
Geek Software GmbH

Inkom datum:
05-12-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
68.9 Mb

0