Program » Företag » Presentation

PDF Editor last ned
4 0 5994  

Ladda ner PDF Editor gratis här och få möjlighet att redigera i dina PDF-filer. Ett mycket användbart verktyg om det finns något du vill fixa i en PDF och det är inte meningsfullt att hitta den ursprungliga filen för att korrigera.

Hur redigerar du filer i PDF-format? Nu är det ganska enkelt med PDF Editor. Du kan ändra text och bilder i PDF, lägga till ny text och bilder, eller ta bort föråldrad text och bilder.

Detta är användbart om exempelvis företagets telefonnummer, adress eller logotyp har ändrats och originaldokumentet inte längre är tillgängligt. Det kan också vara om en anställd har lämnat företaget, så istället för att återställa hela filen kan du bara korrigera PDF-filen.

PDF Editor hjälper dig att redigera och redigera i PDF-filer. Du sparar mycket tid och pengar! Du behöver inte skapa ett nytt dokument om du kan redigera PDF-filen. Du kan skriva kommentarer, ändra texten (med stavfel, föråldrade telefonnummer etc.), radera textlösenord eller lägg till ny text i en PDF-fil. Du kan också lägga till bilder och illustrationer till PDF-filen eller radera den som inte längre är tillämplig och du kan använda vilken Windows-typsnitt som helst.

Under "Sidor" hittar du alla funktioner för att redigera sidorna i PDF-filen. Där kan du lägga till sidor i PDF-filen, ta bort sidor från PDF-filen, samt omordna och ta bort sidor. Det är också möjligt att dölja informationen på en PDF Editor-sida, så den är inte synlig i Acrobat Reader, men kan synas senare.

Sidstorleken på PDF-filen kan ändras så att innehållet kan flyttas som helhet. Dessutom kan PDF-filen stämplas som "Konfidentiellt", "Endast för internt bruk", "Överhemligt" och många andra frimärken. Professionella kan även redigera källkoden på PDF-sidan i hand. På så sätt kan du öppna krypterade PDF-filer och spara dem igen.

Du kan exportera en PDF-fil som en musikkatalog för Internet.
Viktigt: PDF-filen sparas även efter redigering och efter lagring i Adobe Reader till 100%.

Download PDF Editor 5.5
Screenshots
Detaljerad information om PDF Editor
Typ:
Trialware


Producent:
CAD-KAS GbR

Inkom datum:
19-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
15.2 Mb

0