Program » Tweaks » Diskrensning

PC-reparation last ned
5 0 6247  

Ladda ner PC Repair - ett effektivt verktyg för att lösa datorproblem - här

De flesta datoranvändare kommer att uppleva en försämrad prestanda för sitt system någon gång i sin dators liv, några tidigare än andra. Det finns specifika aktiviteter som kan leda till fel som ett resultat, som inkluderar installation och avinstallation av mycket programvara, samt anslutning till flera olika enheter på din dator, flyttning av data mellan enheter, användning av upp till flera resurskrävande appar på samtidigt osv. Om du vill att din dator ska fungera bra i flera år ännu måste du ta väl hand om den. Det inkluderar regelbunden rengöring och underhåll och att lösa systemproblem innan du tar slut och leder till en allvarlig krasch.

Outbyte PC Repair är ett programverktyg som skapats för just detta. I själva verket är det ett av de enklaste och säkraste programmen som kan användas av både datorexperter och nybörjare. Låt oss titta på vad programmet kan göra för att hjälpa din dator att fungera smidigt för dig.

Skanna ditt system efter skadliga filer och röran

Det första PC Repair kommer att göra efter installationen är att köra en fullständig genomsökning av din dator och göra en rapport om status för ditt system och eventuella faktorer som kan orsaka problem. Det letar efter korrupta filer, registerproblem, papperskorgen, spår av skadliga webbplatser du kan ha besökt, osäkra lösenord du kan ha lagrat på din PC och en mängd andra viktiga saker. Rapporten är mycket tydlig i spatten, eftersom den låter dig gå igenom detaljerad information om alla saker eller objekt som programmet har hittat genom att klicka på en "Detaljer" -länk.

Om du vill kan du avmarkera de saker du inte vill städa upp. Klicka sedan på knappen "Aktivera och reparera" för att aktivera programmet och fortsätta att lösa de hittade problemen. Dina enheter känner omedelbart lättare. Om du brukade uppleva fel som din dator fryser eller går sönder, borde detta vara en saga historia, även om det antagligen kommer att ta några dagar innan du märker det (eftersom misslyckande inte är något som bara händer när du väntar på det).

Ta bort återstående filer för alltid

Men det är inte allt du kan göra med PC Repair. Du kanske känner till att när du avinstallerar ett program kanske vissa filer som programmet har lagt till din dator inte raderas. Små bitar och skräp finns ofta kvar på ditt system. PC Repair har ett smart Uninstaller-verktyg som jagar de återstående filerna och låter dig ta bort dem för alltid. Det är en livräddare för människor som installerar och avinstallerar massor av appar och program hela tiden!

Du får en lista över appar som har tagits bort från din dator men har lämnat spår på dina enheter. Verktyget berättar hur många filer som fanns kvar och deras totala storlek. Om du vill behålla några av dem kan du utesluta dem från rengöring. Klicka sedan bara på knappen "Avinstallera" och PC Reparation kommer att rensa din enhet för alla dessa onödiga skräp.

Och till och med det är inte allt. Med PC Repair kan du öka datorn för realtidsprestanda och integritet och göra den säkrare genom att leta efter skadlig programvara. Det är ett praktiskt verktyg för regelbundet underhåll och ibland djuprensning, och vi rekommenderar starkt att programmet finns på din dator om du fortfarande vill att det ska gå snabbt och smidigt för dig.

Download PC-reparation 1.0
Screenshots
Detaljerad information om PC-reparation
Typ:
Trialware


Producent:
Outbyte Computing Pty Ltd

Inkom datum:
19-05-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
20.9 Mb

Uppdaterad datum:
22-05-2020
0