Program » Tweaks » Verktyg

PC Hjälp last ned
5 0 6159  

Ladda ner PC Hjälp och få fjärrstöd för alla datorproblem

PC-hjälp från Danish Northguard är en relativt ny tjänst som kan lösa de flesta problem som man möter på datorn.

Vi blir alltmer beroende av datorer i vardagen, så det är nödvändigt att allt fungerar som det borde. Med PC-hjälp från Northguard garanteras du att din dator alltid kan göra vad det ska. Om, till exempel, En dator kan inte hitta en skrivare, så lyft bara telefonen och ring Northguard, som snabbt kan lösa problemet.

Datorer är i allmänhet mer användarvänliga

Oavsett om du använder Windows eller Mac OS som operativsystem, måste vi inse att datorer i allmänhet har blivit mer användarvänliga. Med det sagt är de också i ständig utveckling, och det kan vara svårt att hålla koll på om du inte har stort intresse för det.

PC-hjälp är för dem som vill att datorn alltid ska fungera korrekt. Det är inget mer irriterande än om du sitter och arbetar med ett större projekt och datorn av någon anledning stör inte att skriva ut det slutliga resultatet.

Med hjälp av PC kan du alltid lösa problemen, oavsett hur stor eller liten de är. Du är alltid välkommen att ringa, oavsett hur dumt ett problem du tycker är det.

En allmän trend

Det är inte något nytt att du betalar för extra hjälp. Det är samma princip som att hyra en mekaniker för att fixa bilen. Men PC-hjälpen är rättvisare i priset. I allmänhet är vi livligare i vardagen än någonsin, och därför är de flesta mer benägna att betala för hjälp än att behöva bekanta sig med problemet och dess många möjliga lösningar.

PC-hjälpen kan beskrivas som att ha sin egen personliga IT-nörd till hands, som alltid är redo att hjälpa. Om du inte redan är tekniskt skarp kan du spara stora mängder tid genom att använda PC-hjälp.

Hur fungerar det?

De skickliga teknikerna på Northguard kommer inte och besöker din bostad, och det finns flera skäl till detta. För det första är det inte särskilt effektivt, och för det andra finns det ingen anledning alls. Tack vare telefoner och fjärrkontroll kan tekniker lösa problemen via Internet.

Den mest uppenbara fördelen med detta är att du inte behöver sitta och vänta på att tekniker ska ringa dörrklockan, och du är inte heller beroende av avtal som är ojämnt planerade. Vi har nog alla försökt att vänta på tekniker eller leveranser som inte kunde ange deras ankomst, och det mesta av tiden slutar vi slösa det mesta av dagen på grund av detta. Lyckligtvis är detta inte fallet med Northguard.

Northguards PC-hjälp använder telefonsamtal och ett fjärrkontrollprogram som heter ConnectWise. ConnectWise är ett pålitligt program som du måste installera på din dator för teknisk hjälp. Med ConnectWise är det möjligt för tekniker att se vad du gör på datorn och det är också möjligt för tekniker att utföra åtgärder direkt på datorn. Det kan leda till att vissa väckarklockor ringer med vissa, men din session med tekniken är helt krypterad, så obehöriga kan inte hålla koll på vad som händer. Dessutom utgår sessionen automatiskt när du har fått den hjälp du behöver.

Northguard har också mycket snäva regler för vad tekniker måste göra på kundens datorer. Naturligtvis får de inte röra sig med kundens dokument eller filer. De finns bara för att lösa problemet.

Vem är Northguard?

Northguard är en svensk utvecklare som har passion och intresse för att svenskarna kan använda sina enheter optimalt och i säkra händer. Därför har de utvecklat ett hav av tjänster som just är syftet med att uppnå detta.

Det är vettigt att veta att PC-hjälp är utvecklad av ett svenskt företag, eftersom det också gör svensktalande tekniker till hjälp. Northguard lovar också en säkerhetsgaranti.

Slutsats

Northguards PC Help är en välkommen service på mjukvarumarknaden. Vi har granskat och testat alla typer av program via åren, och det är alltLdent att vi testat några som skiljer sig så mycket från andra. PC hjälp är en mycket unik upplevelse som kan varmt rekommenderas.

Download PC Hjälp
Screenshots
Detaljerad information om PC Hjälp
Typ:
Shareware


Producent:
Northguard

Inkom datum:
27-06-2019
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
02-07-2019
0