Program » Tweaks » Diagnosera

PC Health Advisor (Svensk) last ned
3 0 5170  

PC Health Advisor är ett program som löser problem men din dator. Här kan du gratis ladda ner en demo av programmet. Demon är på svenska.

Det värsta som kan hända när man får problem med Windows är att man förlorar personliga filer och att man måste installera om hela datorn. Även om man har lite installerat i sin dator tar det lång til att återställa allt som det var. PC Health Advisor säger sig kunna lösa de flesta problemen utan att man behöver installera om datorn.

Vi installerar Windows 7 64-bit utan problem. Vi väljer bort att alla verktyg ska startas automatiskt med datorn. Gränssnittet i PC Health Advisor är enkelt och tydligt. Programmet har flera verktyg att välja mellan, i vårt test fungerar de tyvärr inte så bra. Då vi försöker uppdatera tre stycken drivrutiner får vi felmeddelanden på två av dem.

Vi testade även att söka igenon vår PC efter problem. PC Health Advisor sa då att det fanns mer än 2000 fel i registret. Eftersom vi inte kan lösa det i demon väljer vi att reparera felen med gratisprogramm CCleaner. Efter detta säger PC Health Advisor ändå att vi har tusentals fel i registret. Även fast vi inte upplever några fel med vår dator.

Ut i från vad vi har kommit fram till är det svårt att rekommendera programmet. Men, vi har samtidigt endast testat denna demoversion, som är gratis. Kanske är betalversionen mer kompetent.

Download PC Health Advisor (Svensk)
Screenshots
Detaljerad information om PC Health Advisor (Svensk)
Typ:
Demo


Producent:
ParetoLogic

Inkom datum:
31-10-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
14.0 Mb

Uppdaterad datum:
14-06-2017
0