Program » Internet » Browsers

Pale Moon last ned
3 0 6287  

Ladda ner Pale Moon med gratis danskpaket här

Pale Moon är en solid webbläsare som har till uppgift att vägleda dig säkert och effektivt genom de många sidor som finns på internetets servrar.

Med den här webbläsaren till hands behöver du inte vara en nörd för teknik: programmet klarar allt hårt arbete för dig, så du kan helt enkelt fokusera på att söka efter information du behöver.

Pale Moon är ett open source -program, så det är baserat på en kraftfull bas av tekniska verktyg, som tillsammans skapar en gedigen webbläsarupplevelse.

Kompatibilitet

Pale Moon finns både i en Windows -version och en Linux -version. Så du behöver inte känna dig begränsad, beroende på ditt nuvarande operativsystem.

De erbjuder också en version som är mer mobil och låter dig ta dina sparade inställningar med dig, så att du kan använda din personligt designade webbläsare, även när du är på språng eller växlar mellan datorer. Både dina mönster, tapeter, bokmärken och andra inställningar kan flyttas och så vidare.

En webbläsare du kan lita på

Pale Moon är ett ideellt projekt som inte tjänar pengar på att sälja din information vidare. Därför är webbläsaren naturligtvis också helt gratis att använda.

Den enkla designen och den övergripande användarvänliga ytan gör att du snabbt känner dig trygg när du använder denna innovativa webbläsare.

Webbläsaren uppdateras ständigt och uppdateringarna är förvånansvärt ofta när man tänker på att webbläsaren är baserad på ett projekt som stöds av ett litet samhälle.

Det finns inget behov av att köpa en wifi -förstärkare heller, för Pale Moon kan enkelt hänga med i tävlingen när det gäller hur snabbt den kan ladda ner material till dig.

Månförmörkelse

Att hitta en bra webbläsare kan kännas som något som bara händer då och då, precis som detta sällsynta naturfenomen. Men Pale Moon är en bra och gedigen webbläsare.

Det erbjuder gott om möjligheter att ändra färger och ikoner baserat på färdiga teman, som du kan ladda ner gratis när du vill.

Om du vill ha en webbläsare som är helt mörk har du möjlighet att använda den. Om du hellre vill att knapparna bredvid webbplatsens namn uppdateras så att de ser mer konstnärliga ut, så finns det också ett alternativ för detta.

Behöver du fler plug-ins och tillägg?

Med Pale Moon kan du se installera många olika tillägg. Till exempel kan du ladda ner ett tillägg som heter 'Expose Noisy Tabs' som visar vilka flikar som spelar upp ljud. Eller "Färg mina flikar", som låter dig välja färg på varje flik du öppnar.

Dessutom finns det cookie -kontroller som kan hjälpa dig med hur mycket information du förmedlar och tar med dig när du besöker webbplatser.

Du kan också lägga till fullmakter, vilket ger dig inblick i vilka fullmakter du har använt var och när.

Letar du efter en webbläsare på danska?

Pale Moon har använt det redan befintliga språksystemet från det tidigare Mozilla Firefox - men har sedan lagt till ytterligare översättningar via sitt lokaliseringsteam. Därför behöver du inte lära dig engelska bara för att kunna göra din Google -sökning. Med en enkel installation har du nu ditt modersmål istället som standard.

Alternativa webbläsare

le = "font-weight: 400;"> Om det viktigaste din webbläsare kan erbjuda dig är snabb laddningstid, så skulle det självklara valet vara Google Chrome . Denna webbläsare används av många olika människor, både professionellt och privat - och eftersom den utvecklades av google finns det mycket resurser och teknisk kunskap som ligger till grund för din surfupplevelse. Med Google Chrome kan du känna dig helt säker.

Pale Moons ursprungliga kodning kommer faktiskt från den populära alternativa webbläsaren: Mozilla Firefox . En av de saker som Firefox -webbläsaren erbjuder är ökat fokus på din integritet så att din information inte säljs vidare till annonsörer.

Bland annat blockerar Firefox (till skillnad från till exempel Google Chrome) spårning via dina sociala medier. Detta är en viktig punkt för många människor, eftersom sociala medier så småningom fungerar som varje persons digitala identitet.

Modig är på många sätt en underhund jämfört med några av de tidigare nämnda stora webbläsarna. Men du ska inte vara i tvivel om att du får en solid programvara som både fungerar snabbt och garanterar din säkerhet när du flyttar ut online. Dessutom har programmet en minimalistisk design, vilket gör det enkelt att starta programmet och veta exakt hur man ska börja söka på webben.

Om du bara gillar tanken på att ändra utseendet på din webbläsare kan du också prova Avant Browser . Istället för att ha bestämda teman väljer du istället en färg som du vill ha igen på din online -resa. Det finns också vissa andra tekniska saker som du kan komma åt via den här webbläsaren, till exempel möjligheten att byta till ett annat språk (t.ex. danska) om du inte föredrar det klassiska engelska standardspråket.

Slutsats

Webbläsaren som heter Pale Moon ger dig många alternativ för att ändra utseendet på din internetupplevelse. Dessutom är den enkel att ladda ner och använda och är mycket prisvärd och lätt att använda, så du behöver inte oroa dig för att ta reda på hur du använder den om du inte är bekant med flera olika webbläsarprogram.

Med det sagt finns det också många andra webbläsare som du kan överväga att försöka istället - i slutändan handlar det om vad du ska använda webbläsaren till och hur du föredrar att spendera din tid online. I listan som vi har lagt till ovan får du ett bra utbud av solida val som du också kan välja att ladda ner om Pale Moon inte bara faller dig i smaken.

Webbläsaren låter dig ladda ner ytterligare tillägg, vilket kan ge dig ännu mer frihet att få webbläsaren att passa in i exakt vad du vill att den ska erbjuda. På Pale Moon-webbplatsen hittar du en lång, ständigt uppdaterad lista med plug-ins och tillägg som du enkelt och säkert kan installera och placera ovanpå din webbläsare.

Download Pale Moon 29.4.0.2
Screenshots
Detaljerad information om Pale Moon
Typ:
Freeware


Producent:
Pale Moon

Inkom datum:
03-09-2021
Plattform:
Windows, Linux

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
06-09-2021
0