Program » Tweaks » Verktyg

Ozeki NG SMS Gateway last ned
3 0 5984  

Ladda ner Ozeki NG SMS Gateway gratis här och få ett verktyg för att skicka textmeddelanden via din dator.

Ozeki NG SMS Gateway är ett kraftfullt verktyg som kan skicka eller ta emot textmeddelanden och MMS-meddelanden (MMS) från din dator. Denna programvara är utformad med kommandoradsverktyget som tillåter att skicka textmeddelanden från kommandoraden. Med den här funktionen kan du skapa ett program som kan kommunicera via mobilnätet. Ozeki NG SMS Gateway används också, men sällan, som ett säkerhetsverktyg och som en token avsändare eller verifieringskod avsändare av några större webbplatser.

Ozeki NG SMS Gateway är en flexibel och modern sms-teknik för högpresterande lösningar. Ozeki NG SMS Gateway stöder olika typer av meddelanden, inklusive textmeddelanden, WAP push-meddelanden, binär data etc.

Ozeki NG SMS Gateway är en utmärkt mjukvaruprodukt som kan installeras på din dator. Du kan använda denna programvara för att skapa en SMS-tjänst. Bland de många funktionerna ger den hög kompatibilitet, anpassningsbarhet och återskyddskapacitet, liksom ett brett spektrum av områden där den kan fungera.

Ozekis integration gör att dessa applikationer kan skicka textmeddelanden direkt till en mobiltelefon.

Download Ozeki NG SMS Gateway 4.2.35
Screenshots
Detaljerad information om Ozeki NG SMS Gateway
Typ:
Trialware


Producent:
Ozeki

Inkom datum:
13-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
24.6 Mb

0