Program » Datasäkerhet » VPN

Norton Secure VPN last ned
4 0 6123  

Hämta Norton Secure VPN och skydda alla dina personuppgifter på alla dina enheter.

Skyddet av ens integritet på nätet blir allt mer relevant, vilket bland annat beror på den stora uppmärksamheten om personuppgifter. Mer uppmärksamhet har ägnats åt att ett online liv kan snabbt missbrukas och utnyttjas. Därför började de flesta att vara uppmärksamma på att skydda sina online liv, liksom att försöka hålla det privat.

Det innebär också att det finns mer etablerade företag som har börjat utveckla program för integritetsskydd för sina användare. Norton är en av dem.

Norton kan vara bäst känt för sitt framgångsrika säkerhetsprogram, men genom åren har det utökat sitt sortiment, och den här gången är det privatlivets fred och anonym surfning. Detta gör det möjligt för Norton att göra genom sin välutvecklade VPN-tjänst som heter Norton Secure VPN, som kan hämtas här.

Hur fungerar det?

Norton Secure VPN skyddar din privatliv genom att använda VPN-tjänsten. Men vad exakt är en VPN-tjänst?

En VPN fungerar som en slags mellanhand mellan din lokala IP-adress och en form av "falsk" geografisk platsserver som tillhandahålls av Norton. Det finns vanligtvis fler servrar och det finns olika var i världen de har sitt geografiska läge.

Så om du sitter och surfar på din bostad, och därmed din lokala IP-adress, kan du till exempel ansluta till en VPN-server. Amerika. Som ett resultat, om obehöriga försök att hitta din plats får de veta att du är någonstans i Amerika.

Förutom att det gör det omöjligt för obehöriga att lokalisera och utnyttja personuppgifter, finns det också andra fördelar med en VPN-tjänst. Om vi ​​stannar med exemplet på den amerikanska VPN-servern är det också möjligt att bläddra och se den amerikanska versionen av Netflix, eftersom Netflix tycker att du är i Amerika och tittar på. Det är även möjligt att använda sitt svenska Netflix-konto för detta. Den amerikanska Netflix är känd för att ha ett betydligt större utbud av tv-program, filmer etc.

Lätt tillgänglig och funktionell

Det är långt ifrån första gången vi hanterar en Norton- produkt, och därför har vi vissa förväntningar - eller standarder vi har lagt fram i förväg. De är vanligtvis höga men möts ofta. Detta var också fallet med Norton Secure VPN. Det är ingen hemlighet att det finns ett brett spektrum av VPN-tjänster, men Norton Secure VPN är en av de mest tillgängliga som vi har försökt.

Norton Secure VPN har en enkel design som gör det otroligt enkelt att navigera runt det. Tydligen är designen utformad för att fungera på smartphones, tabletter etc., och det gör det säkert. Det är också möjligt att ladda ner Norton Secure VPN för sina mobila enheter. Detta resulterar i ökad säkerhet och skydd för ens integritet - oavsett om det är hemma eller på resande fot.

Det är en lugnande tanke, eftersom de senaste attackerna för attacker händer via Wi-Fi-anslutningar. Men med Norton Secure VPN kan du kryptera din Wi-Fi-anslutning och blockerar obehöriga användare. Detta gäller också för offentlig Wi-Fi.

Internet-anslutning

Det största problemet med de flesta VPN-tjänster är att de dödar en Internetanslutning ner. Det är verkligen ganska förståeligt, eftersom en internetanslutning måste gå till en VPN-server och återvända till en plats innan ett klick är registrerat. Samtidigt kan du skilja de goda och dåliga VPN-tjänsterna från varandra. En välutvecklad VPN-tjänst skulle vilja ha ett minimum av olika internethastigheter när det är påslaget, annars är det mycket värt att använda. Med Norton Secure VPN märkte vi ingen skillnad i vår internethastighet.

Testa internetanslutning med och utan Norton Secure VPN:

Norton Secure VPN aktiverat:

Med Norton Secure VPN aktiverad är Internet-anslutningen mellan 64-67 Mbps.

 

Norton Secure VPN avstängt:

Med Norton Secure VPN avstängd finns en internetanslutning på cirka 70 Mbps.

Vi kan dra Slutsatsen att det finns en fart framåtmellan 3 och 6 Mbps med Norton Secure VPN aktiverat. Denna minsta skillnad är det lägsta som vi någonsin har sett i en VPN-tjänst. I de flesta fall skulle vår internethastighet ha fallit runt 15-20%.

Resultaten är därför en indikation på att Norton har antagit att utveckla en fullt fungerande VPN-tjänst som ger extremt tillfredsställande resultat.

Erfarenhet är nyckelord

Oavsett vilken programvara du funderar på nedladdning är erfarenheten oerhört viktig. En erfaren utvecklare har ett större och bättre tillfälle att utveckla en perfekt produkt. Om det samtidigt är en utvecklare som är ren för kvalitet och trovärdighet, har de också en standard som de måste mötas.

Vi nämnde i början att Norton är en av utvecklarna där vi har stora förväntningar. Anledningen till detta är att deras produkter alltid är välutvecklade och vi skulle bli enormt besvikna om de hade förlorat sin passion. Lyckligtvis är inte fallet, för Norton Secure VPN är helt enkelt enastående. Funktionerna är enkla, men det är en nödvändighet när det är en VPN-tjänst. Men de funktioner vi får är perfekta.

Godtagbart pris

Liksom många andra applikationer är Norton Secure VPN prenumerationsdriven. Den billigaste kan få Norton Secure VPN för 33 kr / månad på en enhet.

Eftersom Norton Secure VPN är konstruerat för globala enheter, är det lämpligt att överväga att köpa 5 enheter för 53 kr / månad. Det ger dig verkligen det bästa valet för pengarna.

Ytterligare information om prenumerationsalternativen på den här länken är tillgänglig.

Slutsats

De senaste åren har markerat anonym surfing, och detta har resulterat i en mängd nya VPN-tjänster. De betyder också att dessa VPN-tjänster konkurrerar med varandra för att vara bäst, vilket i slutändan betyder mer välutvecklade program för våra användare.

Norton har ingen tvekan om att deras VPN-tjänst uppfyller förväntningarna hos våra Norton-användare, och det har varit framgångsrikt. Norton Secure VPN är snabb att ladda ner, installera och använda. Funktionerna är lättillgängliga och lätta att använda. Faktum är att du knappt känner till att programmet är installerat alls och du kan därför surfa på Internet ostört och säkert.

Norton Secure VPN får en varm rekommendation från oss.

Download Norton Secure VPN 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Norton Secure VPN
Typ:
Shareware


Producent:
Norton Symantec

Inkom datum:
12-11-2018
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Storlek:
91.4 Mb

Uppdaterad datum:
08-03-2019
0