Program » Datasäkerhet » VPN

Norton Secure VPN last ned
4 0 6123  

Hämta Norton Secure VPN och skydda alla dina personuppgifter på alla dina enheter.

Att skydda sin integritet online blir mer och mer relevant. den stora uppmärksamheten när det gäller personuppgiftspolicy. Mer uppmärksamhet har ägnats åt det faktum att ens onlineliv snabbt kan missbrukas och utnyttjas. Därför började de flesta uppmärksamma att skydda sitt onlineliv samt försöka hålla det privat.

Det betyder också att det finns flera väletablerade företag som har börjat utveckla program för integritetsskydd för sina användare. Norton är en av dem.

Norton är kanske bäst känt för deras framgångsrika säkerhetsprogram, men med åren har utvidgat deras sortiment, och denna gång är det online-integritet och anonym surfning. Detta lyckas göra Norton genom deras välutvecklade VPN-tjänst som heter Norton Secure VPN, som kan laddas ner här.

Hur fungerar det?

Norton Secure VPN skyddar din integritet online genom att använda deras VPN-tjänst. Men vad är exakt en VPN-tjänst?

En VPN fungerar som en slags mellanhand mellan din lokala IP-adress och någon slags "falska" geografiskt lokaliserade server som Norton tillhandahåller. Det finns vanligtvis fler servrar, och det är annorlunda var i världen de har sin geografiska plats.

Så om du sitter och surfar på din bostad, och därmed din lokala IP-adress, kan du gå med i en VPN-server på t.ex. Amerika. Som ett resultat, om obehöriga försöker hitta din plats, kommer de att veta att du är belägen i Amerika.

Förutom att det är omöjligt för obehöriga att hitta en och använda personuppgifter, finns det också andra fördelar med en VPN-tjänst. Så om vi håller oss med exemplet med den amerikanska VPN-servern, är det också möjligt att bläddra och se den amerikanska versionen av Netflix, eftersom Netflix tror att du tittar i Amerika. Det är till och med möjligt att använda hans svenska Netflix-konto för detta. Amerikanen Netflix är känd för att ha ett betydligt större utbud av TV-serier, filmer etc.

Lättillgänglig och funktionell

Det är långt ifrån första gången vi handlar med en Norton- produkt och därför har vi vissa förväntningar - eller standarder som vi har fastställt i förväg. De är vanligtvis höga, men möts ofta. Detta var också fallet med Norton Secure VPN. Det är ingen hemlighet att ett stort antal VPN-tjänster finns, men Norton Secure VPN är en av de mest tillgängliga som vi har provat.

Norton Secure VPN har en enkel design som gör att navigera runt det otroligt enkelt. Det är uppenbart att designen är avsedd att fungera på smartphones, surfplattor osv. Och verkligen gör det. Det är också möjligt att ladda ner Norton Secure VPN till ens mobila enheter. Detta resulterar i ökad säkerhet och skydd av privatlivet - vare sig du är hemma eller när du är på språng.

Det är en lugnande tanke eftersom de senaste hackerattackerna sker via Wi-Fi-anslutningar. Men med Norton Secure VPN kan du kryptera din Wi-Fi-anslutning och därmed blockera obehöriga personer. Detta gäller också för allmän Wi-Fi.

Internet-anslutning

Det största problemet med de flesta VPN-tjänster är att de försämrar Internetanslutningen. Detta är ganska förståeligt, eftersom internetanslutningen först måste gå till en VPN-server och tillbaka till sin plats innan ett klick upptäcks. Det är också här man kan skilja de goda och dåliga VPN-tjänsterna från varandra. En välutvecklad VPN-tjänst borde ha minimala skillnader i Internethastighet när den slås på, annars är det dåligt värt att använda. Med Norton Secure VPN kände vi ingen skillnad i vår internethastighet.

Internetanslutningstest med och utan Norton Secure VPN:

Norton Secure VPN aktiverades:

Med Norton Secure VPN aktiverat, där internetanslutningen är mellan 64-67 Mbps.

Norton Secure VPN stängde av:

När Norton Secure VPN är avstängd är internetanslutningen cirka 70 Mbps.

Vi kan dra Slutsatsen att det finns en hastighetsskillnad mellan 3-6 Mbps med Norton Secure VPN aktiverat. Denna minimala skillnad är den lägsta vi någonsin har sett i en VPN-tjänst. I de flesta fall skulle vår internethastighet ha sjunkit cirka 15-20%.

Resultaten är alltså en indikation för oss att Norton har antagit att utveckla en fullt funktionell VPN-tjänst som ger mycket tillfredsställande resultat.

Erfarenhet är nyckelordet

Oavsett vilken programvara du funderar på att ladda ner är erfarenhet oerhört viktigt. En erfaren utvecklare har större och bättre möjlighet att utveckla en perfekt produkt. Om det samtidigt är en utvecklare som är ren i kvalitet och trovärdighet, har de också en standard som de måste uppfylla.

Vi nämnde från början att Norton är en av utvecklarna där vi har höga förväntningar. Anledningen till detta är att deras produkter alltid är perfekt utvecklade och vi skulle bli enormt besvikna om de hade tappat sin passion. Lyckligtvis är det inte fallet, eftersom Norton Secure VPN helt enkelt är utmärkt. Funktionerna är bra och enkla men det är en nödvändighet när det är en VPN-tjänst. Men funktionerna vi får är perfekta.

Godtagbart pris

Liksom många andra program är Norton Secure VPN prenumerationsdriven. Den billigaste att få Norton Secure VPN är 33 DKK / månad på en enhet.

Eftersom Norton Secure VPN är utvecklad för alla typer av enheter rekommenderas det att du köper 5 enheter för 53 DKK / månad. I alla fall erbjuder det mest valuta för pengarna.

Mer information om prenumerationsalternativ finns på denna länk.

Slutsats

De senaste åren har gett uppmärksamhet till anonym surfing och detta har resulterat i ett hav av nya VPN-tjänster. De menar också att dessa VPN-tjänster konkurrerar med varandra för att vara de bästa, vilket i slutändan innebär mer välutvecklade program för oss användare.

Norton har utan tvekan ett intresse av att deras VPN-tjänst uppfyller förväntningarna hos oss Norton-användare, och de har lyckats i den utsträckningen. Norton Secure VPN är snabbt att ladda ner, installera och använda. Funktionerna är lättillgängliga och enkla att använda. Faktum är att du knappast märker att programmet är installerat alls, så att du kan surfa på internet ostörd och säker.

Norton Secure VPN får en varm rekommendation från oss.

Download Norton Secure VPN 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Norton Secure VPN
Typ:
Shareware


Producent:
Norton Symantec

Inkom datum:
12-11-2018
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Storlek:
91.4 Mb

Uppdaterad datum:
09-08-2019
0