Program » Verktyg & Diverse » Återskapa data

Norton Ghost last ned
4 0 3606  

Norton Ghost används för återställning och säkerhetskopiering i professionell kvalitet.

Diskkloning eller skivavbildningsprogramvara som Norton Ghost 15 kan rädda dig från många besvärliga tekniska problem på din dator. Detta gäller särskilt i situationer där din dator kraschar och viktiga data du har arbetat med går förlorade.

Norton Ghost är byggt för att hantera dessa problem och för att alltid hålla dina filer och data skyddade från tekniska missöden.

Gör starka och solida säkerhetskopior av systemets filer

”Säkerhetskopiering och återhämtning” är villkoren som ett program som Norton Ghost arbetar med. Programmet ägnar sig åt att göra en fullständig säkerhetskopiering av systemet så att alla dina filer kan hämtas och återställas när som helst för ytterligare användning.

På det sättet, när det finns tekniska utmaningar för ditt system som i teorin gör det värdelöst, har du fortfarande all information du behöver liggande säkert på din hårddisk, där den kan extraheras och användas igen.

Gör fysiska säkerhetskopior av ditt system

Inte bara kan du göra digitala säkerhetskopior på din dator, du kan också göra det i olika format som CD, DVD och Blu-Ray etc. Detta är särskilt praktiskt om din hårddisk är helt avstängd och i huvudsak är inoperabel.

Genom att bränna en reservbild (säkerhetskopia) till en disk har du alltid dina filer till hands om du behöver återställa dina saker till en ny dator etc.

Med tiden har Norton Ghost ett stort antal olika filformat under ditt bälte som du kan backa upp och ner. Det gör programmet extremt användarvänligt, eftersom du i princip bara kan använda det du har till hands och då är det tillräckligt bra.

Du kan också skapa en plan för Norton Ghost som säger när det ska säkerhetskopieras och exakt vad det är att säkerhetskopiera. Inte alla filer på din dator oroar dig, så ibland är det smart att bara fokusera på det viktigaste.

För dig som bryr dig om dina filer

När du arbetar mycket med en dator börjar du samla många viktiga filer tillsammans på systemet. Dessa filer är vanligtvis projekt, uppgifter eller andra saker som kräver stora mängder tid att slutföra och hålla värde i sig själva. Därför är det alltid en enorm förlust att förlora det.

Ett program som Norton Ghost är perfekt för dig som har samma attityd. Det vi har på våra datorer är viktigt och det förtjänar att skyddas. Därför är det viktigt att göra säkerhetskopior ofta och se till att de är tillgängliga om något skulle hända nu. Med Norton Ghost till hands blir detta möjligt.

Ett hav av möjligheter

Den unika försäljningsplatsen för Norton Ghost är de oändliga funktioner du erbjuds. Du kan skräddarsy programmet till minsta detalj av vad du verkligen vill att programmet ska göra.

Det är särskilt praktiskt för den mycket tekniska användaren som vet vad han / hon vill ha. Då kan du få det gjort och njuta av upplevelsen med programmet. Detta gör det dock lite mer skrämmande för människor som inte är så tekniska i farten.  

Tekniskt utmanande design som kräver tålamod

Norton Ghost är inte exakt optimerad för den vanliga användaren. Även på deras webbplats är programmet huvudsakligen ägnat till affärsbruk, så det är vanligtvis IT-proffs som är vana med att använda programmet.

Det är dock inte omöjligt att använda för människor som du och jag. Efter en något komplicerad och lång installationsprocess med en snabb omstart och ytterligare installation till en nätverksenhet är programmet nu klart för användning.

Du möts av fem avsnitt högst upp i programmet som berättar olika saker om säkerhetskopieringsprocessen samt verktyg för att ändra inställningar etc. Här kan du schemalägga dina säkerhetskopior, exportera dem, bränna dem etc. Det är lite svårt att hitta runt även om användargränssnittet inte riktigt är rörigt. Tvärtom, det är faktiskt snyggt konfigurerat.

Det kommer dock att ta lite ansträngning från din sida att bli bekant med programmetdet är definitivt värt tiden.

Alternativ programvara

Säkerhetskopieringsprogramvara är inte exakt vad som saknas mest på marknaden. Du kan hitta hundratals av dem på internet, varför det kan vara svårt att välja mellan dem. De gör alla saker lite annorlunda, så du måste bara prova tills du hittar vad som är rätt för dig.

Det första erbjudandet för ett fast alternativ till Norton Ghost är Handy Backup Pro. Det fantastiska med detta program är dess förmåga att återställa raderade filer från din hårddisk också. Du kan behöva det då och då. Handy Backup Pro kan laddas ner gratis här.

För det andra i listan över alternativ säkerhetskopieringsprogram är Nero BackItUp. Programmet här är utvecklat av den välkända tillverkaren Nero, som också skapade Nero Burning Rom. Tillverkaren är allmänt känd för att skapa programvara som de flesta kan använda utan de stora utmaningarna. Nero BackItUp är därför ett bra val för dig som inte förstår de tekniska aspekterna, men ändå vill göra säkerhetskopior. Nero BackItUp kan laddas ner gratis här.

Det tredje och sista valet här på listan är Right Backup. Det speciella med detta backup-program är dess bas kring "molnet". Right Backup gör huvudsakligen dina säkerhetskopior så att de är på molnet - det vill säga digitalt på Internet. Du har massor av gratis lagring så att du kan komma igång snabbt och enkelt. Då kan du återställa från vilken dator som helst med internetanslutning. Right Backup kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Norton Ghost är en föredömlig programvara när det gäller säkerhetskopiering av sitt system. Du kan göra säkerhetskopior på olika sätt, så att dina behov alltid täcks. Om du vill hålla dina filer säkra och säkra kan Norton Ghost bara rekommenderas starkt.

Download Norton Ghost 15.0
Screenshots
Detaljerad information om Norton Ghost
Typ:
Trialware


Producent:
Symantec Corporation

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
120 Mb

Uppdaterad datum:
09-08-2019
0