Program » Apple » Mac

Norton AntiVirus til Mac last ned
5 0 4207  

Norton AntiVirus för Macintosh ger virusskydd, skannar och tar bort virus på Mac, blockerar angrepp på internet och skyddar e-post och snabbmeddelanden.

Norton AntiVirus är ett av världens mest använda och respekterade antivirusprogram. Norton AntiVirus ligger högst upp i antivirusprogrammet. Norton AntiVirus kan alla förväntas och mer. Konstanta automatisk uppdateringar och kraftfull applikationsutveckling säkerställer att du alltid skyddas mot Norton AntiVirus-virus. Programmet skyddar dig också mot spionprogram. Med andra ord, med Norton AntiVirus är din Mac väl skyddad.

I slutet av 2016 valde Symantec att avveckla Norton AntiVirus för Macintosh och ersätta det med " Norton Security ", vilket är det nyaste skottet på Norton-serien av säkerhetsprodukter.

Den nya Norton Security är i princip plattformsoberoende i den meningen att den kan installeras på både Windows- och Macintosh-datorer, liksom på iOS och Android-driven mobila enheter.

Norton Security har lanserats i flera utgåvor för 1 enhet, 3 enheter, 5 enheter eller upp till 10 enheter. Den 10-bitars upplagan innehåller också en gratis backupfunktion som ger 25 GB för säkerhetskopiering. Du kan läsa mer om de olika Norton Security-utgåvorna för Macintosh via den här länken.

Download Norton AntiVirus til Mac
Screenshots
Detaljerad information om Norton AntiVirus til Mac
Typ:
Trialware


Producent:
Symantec Corporation

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Mac OS

Storlek:
0 Mb

Uppdaterad datum:
09-08-2018
0