Program » Verktyg & Diverse » Lotterioptimering

MSI Gaming App last ned
4 0 6088  

Få ut mesta möjliga av dina MSI-komponenter med MSI Gaming App. Det är gratis och kan hämtas här.

Få ut mesta möjliga av dina MSI-komponenter med MSI Gaming App. MSI är känt för att skapa de bästa datorerna för att spela spel på, men ofta får inte datorer använda all den kraft som MSIs grafikkort tillhandahåller. Därför har de skapat MSI Gaming App, som hjälper sina användare att anpassa grafikkortets prestanda så att din spelupplevelse kan vara toppklass.

Appen kan laddas ner helt gratis på webbplatsen, och den innehåller också ett antal ytterligare funktioner som Eye Rest-läge och Dragon Eye, som förklaras mer detaljerat nedan.

Grafiknivån trycks upp till toppen

MSIs datorer är ofta utformade för att ge dig den bästa upplevelsen när du spelar spel. Därför är deras grafikkort ofta på toppen av skalan när det gäller prestanda. Emellertid utnyttjas dessa krafter i MSI-grafikkorten ofta inte till sin fulla potential när det finns spel eftersom spelen ofta skapas för att köras på mycket mindre avancerade datorer. Därmed saknar du grafikkortets imponerande prestanda, och det är här MSI Gaming App går in på bilden.

Med appen kan du välja vilket funktionsläge din MSI-datorns grafikkort ska köras in. Här kan du välja mellan Spelläge, Tyst läge och OC-läge. På grund av MSIs stora passion för att skapa speldatorer är deras datorer från början i Gaming-läget, där grafikkortets prestanda är riktigt hög, men ändå inte maximal. Om du byter den till OC-läget, använder grafikkortet ännu mer ström och din upplevelse maximeras. OC står för överklockning, där din dator fungerar ännu hårdare.

Överklockning och tyst läge

Naturligtvis innebär överklockning av grafikkortet också att din dator arbetar hårdare. Därför kan du uppleva lite extra ljud från datorn. Du borde dock inte oroa dig för detta, eftersom det är utformat för att göra sitt allra bästa under spel. Det tredje och sista sättet du kan vrida datorns grafikkort till är tyst läge. Detta är perfekt att använda när din MSI-dator inte behöver samma mängd ström. Till exempel, när du bara surfar på Internet eller gör skolarbete. Här reduceras prestandan, vilket sparar på krafterna. Du kan dock också använda tyst läge när du spelar, eftersom MSIs grafikkort vanligtvis är av så hög kvalitet att du borde kunna spela spel även i tyst läge. Därför är det ingen rädsla för att datorn kommer att vara bullrigt i det här läget.

Appen kan hjälpa dina ögon

MSI Gaming App har många funktioner som kan göra upplevelsen av dina MSI-komponenter enklare och bättre för dina ögon. Bland annat med appen kan du sätta din MSI-dator i ögonläge, där det blåa ljuset som är hårdast för ögonen minskar, och dina ögon är därför inte lika laddade. Men förutom Eye Rest-läget som minskar belastningen på ögonen kan MSI-appen också hjälpa dina ögon på vägen när du spelar eller tittar på filmer. Om du aktiverar spelläge i appen kommer du att uppleva mer levande färger och skarpare kontraster. Det gör inte bara dina spel roligare att titta på, det gör det också lättare för dig att upptäcka fiender och identifiera viktiga mål. När det gäller filmuppspelning på din MSI-dator, med MSI Gaming App kan du aktivera filmläge där kontrastförhållandet skärps så att bilden visas kristallklar.

Dessa olika lägen är inställda på bästa möjliga prestanda. Men om de inte hamnar i din smak kan du anpassa inställningarna som du vill. Detta görs genom att klicka på "Costumize" där du kan ändra ljusstyrka, kontrast, gamma nivå och justera alla färger individuellt. Detta ger dig fullständig kontroll över dina MSI-datorinställningar.

Dragon Eye ger en extra dimension

En extra funktion som gör MSI Gaming App ännu mattare är den som de kallade Dragon Eye. Med detta kan du titta på YouTube eller Twitch på skärmen medan du spelar. Ditt spel kommer givetvis att ske i full skärm medan Dragon Eye lägger till videon eller Twitch-strömmen som du vill se var som helst på skärmen du vill ha. Du kan till exempel se en handledning för ett spel när du spelar det. Dragon Eye set, s & aring; Med nycklarna som du inte använder för ditt spel kan du justera storleken, positionen och volymen på videon. Dessutom kan du också justera videoens transparens så att du fortfarande kan se delen av spelet som videon täcker.

Tillgänglighet

MSI Gaming App utvecklades av MSI och det skapades för användare av sina datorer. Därför bör du inte hämta det om ditt grafikkort är utvecklat av MSI. Programmet är givetvis också skapat för Windows-användare, och du kan inte ladda ner det om du är användare av, till exempel Mac eller Linux.

Slutsats

Om du äger en MSI-dator kan du med fördel ladda ner det här programmet. MSI Gaming App skapas av MSI för att hjälpa sina användare att få sin dator att utnyttja all ström som tillhandahålls av grafikkortet. Det är helt gratis att ladda ner och mycket enkelt att navigera i. Förutom användningen av grafikkortet innehåller appen också ett antal andra funktioner som kan hjälpa dig att göra din upplevelse av din MSI-dator ännu bättre. Med Eye Rest-läget kan du justera mängden blått ljus som är svårt för ögonen, medan du i filmläget kan ta fram de ljusaste kontrasterna som förbättrar din upplevelse, särskilt när du tittar på filmer. Dessutom innehåller appen MSIs Dragon Eye, vilket ger dig möjlighet att titta på YouTube eller Twitch medan du spelar. Du kan ställa in storleken, platsen, insynen och ljudnivån för YouTube eller Twitch-videon själv för den ultimata spelupplevelsen. Programmet är skapat av MSI för MSI-användare med Windows, och det rekommenderas därför att du inte hämtar det eller försöker använda det om du inte hamnar i den här kategorin.

Download MSI Gaming App 6.2.0.39
Screenshots
Detaljerad information om MSI Gaming App
Typ:
Freeware


Producent:
Micro-Star Int'l Co.,Ltd

Inkom datum:
27-10-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
256 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0