Program » Internet » Plug-Ins

Momentum last ned
5 0 6059  

Gör Chrome unik och personlig med Momentum. Det är gratis och kan hämtas här.

Tror du att vardagen snabbt kan bli oklar? Saknar du ofta motivationen att fullföra uppgifter och andra saker på din dag? Vi vet alla detta väl, det är inte alltid möjligt att vara 100% på. Ibland skulle det vara trevligt om du kunde få ett tryck, eller några bra ord för inspiration.

Speciellt nu när hösten snabbt har ersatt sommaren, dagarna blir kortare och regnet faller konstant kan vi särskilt använda extra push.

Det är vad Momentum är till för. Som namnet antyder är det ett försök att komplettera dig med bara "momentumet" du kan använda för att nå de sista stegen.

Hitta motivationen för ditt arbete och hålla reda på din vardag

Momentum är en tillägg till Google Chrome. Det vill säga ett litet tillägg (tillägg) som ändrar vissa aspekter av din webbläsare om du använder Google Chrome.

Momentum ger dig en rad smarta och roliga verktyg som kan hjälpa dig att hålla reda på de saker du behöver göra på en dag och samtidigt ge dig några fantastiska ord på vägen.

I momentumet kan du skapa en Att göra-lista, dvs. en lista med saker att göra nu. När du är klar med dagen kan du kolla in den och programmet berömmer dig. Det faktum att du visualiserar dina dagliga framsteg verkar givande och motiverande på ett helt annat sätt.

Du får också vackra bilder varje dag för att inspirera dig. Det kan vara klassiska landskapsfoton eller snapshots av vackert stadsliv. Dessutom finns det också inspirerande citat som visas på din Momentums hemsida varje dag. Då får du något du kan tänka på och filosofera när du arbetar. Det gör dagen lite roligare.

Du kan också lägga till och designa egna mantraer, som sedan visas i programmet. Kanske sa din pappa en gång något klokt du aldrig kommer att glömma. Sedan kan du lägga till det i Momentum och se det i de situationer du behöver det mest.

Väl utvecklad design med stil

Momentum är utformad för enkel användning. Programmet ska vara enkelt att använda i en komplicerad vardag. Det bör hjälpa dig att kontrollera saker och inte göra dem mer förvirrande. Du kan känna det också.

När du öppnar ett nytt fönster i din Chrome-webbläsare hälsas du av din dagliga bild såväl som en bra offert. Sedan finns det en linje där du kan lägga till dagens huvudmål.

Längst ner till höger finns det en att göra-lista och här lägger du bara till det du behöver för att nå och streck av vad du når under dagen. Det finns också en väderprognos överst så att du kan se temperatur, nederbörd, blåst etc.

Längst ner till vänster har du inställningarna. Här lagras dina dagliga bilder och citat så att du kan växla mellan dem. Det är lite kul att samla på dem över tid. Här kan du också anpassa många av aspekterna av tillägget, till exempel vad som visas i fönstret etc.

Slutsats

Momentum är ett trevligt litet program som kan påverka din vardag med en positiv effekt. Programmet hjälper dig att organisera och hålla reda på de saker du behöver uppnå, samtidigt som du ger dig några bra ord på vägen mot motivation.

Om det här är saker du kan använda i din vardag, kan Momentum bara rekommenderas starkt.

Download Momentum 0.97.2
Screenshots
Detaljerad information om Momentum
Typ:
Freeware


Producent:
Momentumdash

Inkom datum:
27-09-2017
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
12.31 Mb

Uppdaterad datum:
11-09-2019
0