Program » Tweaks » Diskrensning

Mjuk rengöringsmedel last ned
3 0 6156  

Ladda ner Soft Cleaner gratis här

Med tiden går datorn långsamt men stadigt ackumulera massor av filer som inte räcker för dig och ditt system att göra, till och med glider ner det och saktar ner och frustrerar din datorupplevelse.

Dessa filer är särskilt tillfälliga filer som skapas under installationen av ett program, eller de är cachefiler från Internet. I själva verket gör de inget bra för din dator, tvärtom har de en negativ effekt.

Därför är det viktigt att regelbundet ta bort dem, så systemet är alltid friskt och klart. Med ett program som Soft Cleaner får du ett gratis program som kan göra exakt det.

Rengör datorns onödiga filer

Det finns många saker som kan sakta ner datorn. Det kan hända att du nästan har fyllt på hårddisken eller ditt system börjar ladda många program som det inte behöver.

Som tidigare nämnts kan det också vara kvar och överflödiga filer från installationer, avinstallationer etc. Dessa filer kan vara svåra att hitta sig, och det skulle också vara oerhört tidskrävande. Därför finns programvara som Soft Cleaner som kan spara din dag.

Med ett knapptryck börjar programmet skanna ditt system för överflödiga och överflödiga filer som inte gör något annat än att störa systemet. Därefter kommer Soft Cleaner ta bort dessa filer och då ska du teoretiskt få ditt system att fungera snabbare än tidigare.

Det är som att ta din dator till doktorn. Det finns alltid ett behov av att snabbt kontrollera, diagnostisera mindre defekter och korrigera dem.

För dem som uppskattar en optimerad dator

Program som Soft Cleaner är utan tvekan riktade och idealiska för dem som vill ha ett system som alltid är i toppläge. De flesta av oss kommer att göra bra i teorin. Det finns inget mer frustrerande än när det tar för evigt för våra datorer att göra något.

Lyckligtvis är det möjligt att göra något åt det om du förvärvar mjukvara som Soft Cleaner. På bara några minuter kan du optimera och rengöra ditt system så att det går lite bättre än tidigare.

En besvärlig design utan logisk karaktär

Den största nackdelen med Soft Cleaner är dess design, som, för att uttrycka det mildt, ger ingen mening att även den mest avancerade användaren.

Hela gränssnittet är utformat i primitiva skärmar som laddar upp och erbjuder dig dess funktioner. Men vid första anblicken ger det inte riktigt sig vad de gör. Programmet kan dra nytta av en installationsmeny och en allmän meny som hjälper dig att navigera runt sin djungel.

Trots den dåliga designen har du ingen tvekan om någonting händer. Centrerad på skärmen finns en stapel som berättar om processens framsteg när det rengörs. Det finns också tillgång till en form av arbetslista som visar vilka funktioner som körs på din dator nu. Det är dock inte relevant eller användbart eftersom Windows redan har ett med signifikant bättre användargränssnitt och design.

Slutsats

Om du letar efter ett gratis program som snabbt och effektivt kan rensa ditt system, och om du kan leva med en design med dåliga proportioner är Soft Cleaner ett idealiskt program som kan rekommenderas till dig.

Download Mjuk rengöringsmedel 1.2019.4.3
Screenshots
Detaljerad information om Mjuk rengöringsmedel
Typ:
Freeware


Producent:
Satheeshsoft

Inkom datum:
03-06-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
1,82 MB Mb

0