Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Mitt släktträd last ned
5 0 6238  

Ladda ner My Family Tree gratis här

Är du den typ som gillar att geka runt i familjens historia? Att studera sin familj är en populär hobby för många. Det säger något om var du kommer ifrån och hjälper en att förstå sin egen identitet. Därför kan det vara en bra idé att skapa ett släktträd, särskilt om du har barn och vill visa dem hur din familj ser ut och ser ut.

Ett program som My Family Tree gör det enkelt att lägga till alla kända familjemedlemmar i ett fint träd så att du kan hålla reda på vem som är här nu och vem som en gång var.

Skapa ett detaljerat släktträd med alla dina familjemedlemmar

När vi vanligtvis tänker på släktträd är de faktiskt ganska tråkiga och intetsägande. Det finns vanligtvis ett namn, ett födelsedatum och eventuellt ett dödsdatum. Då kan du också se vem deras fäder, barn och kusiner är osv. Det är det.

Men med My Family Tree kan du verkligen lägga till lite krydda när du behöver kartlägga din familj. Förutom det vanliga som du lägger till i släktträdet, kan du också lägga till bilder och lägga till detaljer som höjd, vikt, fysik etc. Du kan också skriva en novell om personen. Vad uppnådde de, var bodde de och några roliga fakta finns det också plats för.

På så sätt kan du lägga till en personlig touch till din familj istället för bara ett namn och nummer. Dessa saker säger ingenting om hur fantastisk och viktig den personen har varit. Naturligtvis är vad man vet om sina familjemedlemmar begränsat, särskilt de som dog långt innan du föddes, men med en levande familj kan man enkelt göra det och ge dem en identitet även efter att de gått bort.

Statistik över din familj

När du lägger till fler och fler familjemedlemmar i ditt släktträd börjar programmet utveckla statistik om din familj som kan vara ganska intressant att följa. Till exempel kan du se om det finns flest män eller kvinnor. Du får också en kurva över hur gamla människor i din familj är så att du kan se en medelålder.

Du får också en lista med födelsedagar till alla i din familj, så att du kan hålla reda på om människor är födda på ungefär samma dagar, eller om det är spridd i stor utsträckning. Sådana små saker kan vara ganska underhållande för nörd med.

Familjen är viktig

Familjen är den sociala kroppen i våra liv som vi alltid kan lita på är där. Vänner och kollegor kommer och går, men ens mamma kommer alltid att vara ens mamma. Familjen är alltid där för dig, oavsett om du har gjort bra eller dåliga saker, för att stödja dig i såväl goda som dåliga tider.

Därför är det inte förvånande att många går med i sin familj för att spåra var de första händelserna i ens släkt har sitt ursprung. Vanligtvis kan man titta i svenska kyrkböcker för att gå tillbaka till 1600-talet, och man kan sitta på arkiv för att gå igenom människors personliga filer för att kartlägga villkor. Det är en stor process.

Därför är det trevligt när du har investerat så mycket tid i forskning att du kan skapa en viss klarhet om din familjs långa historia och samtidigt lägga till något personligt. Något som kommande generationer i familjen kan läsa, så minnet av en familjemedlem kommer alltid att komma ihåg.

Enkel och traditionell design

Mitt släktträd byggs ganska traditionellt. I mitten av applikationens gränssnitt har du ett stort fönster där tillagda familjemedlemmar visas. Längst till höger har du din viktigaste verktygsmeny.

När du klickar på någon i ditt släktträd låses verktygen till höger upp. Här kan du se andra i namn, födelsedagar dödsdatum och skriva en biografi om personen. Överst har du ett verktygsfält som ger dig extra funktioner du kan leka med. Här kan du titta på familjens statistik, ändra släktträdet till en annan familj eller ändra användargränssnittetetc. tema.

Slutsats

Om släktforskning är för dig, eller om du bara är intresserad av din nuvarande och nuvarande familj, är My Family Tree ett bra verktyg för att kartlägga sina avlidna släktingar samtidigt som du ser till att dina familjemedlemmars minne överlever. Det kan bara rekommenderas.

Download Mitt släktträd 9.4.0.0
Screenshots
Detaljerad information om Mitt släktträd
Typ:
Freeware


Producent:
Chronoplex Software

Inkom datum:
13-03-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
7 Mb

0