Program » Företag » Ordbehandling

Microsoft Publisher last ned
4 0 6139  

Prova den snygga och lättanvända publiceringsprogramvaran Microsoft Publisher som kan hämtas gratis här.

När det gäller arbete eller hobbyer kan det vara nödvändigt att publicera ett antal olika saker. Det kan hända att du är styrelseledamot i den lokala fotbollsklubben och vill göra flygare till ett evenemang. Kanske har du skapat ditt eget företag och vill skapa egna visitkort så att människor kan få rätt intryck av ditt företag.

Du slutar ofta betala andra för det här arbetet, men det finns inget behov av Microsoft Publisher. Microsoft Publisher av tillverkaren Microsoft är ett viktigt nybörjareprogram för dem som vill göra egna publikationer hemifrån. Det låter dig skapa nyhetsbrev, visitkort, artikellayouter och mycket mer.

Använd de många unika mallarna för dina ändamål

Microsoft Publisher levereras automatiskt med olika mallar för olika typer av kort, omslagssidor, inbjudningar, broschyrer och liknande. Därför är programmet väldigt mångsidigt när det gäller att komplettera dig med rätt design för dina händelser. Du kan göra examenskort till din son, bröllopsalbum, bokmärken, receptavsnitt och mer.

Det lindrar dig av stressen att komma ut och beställa kort i dyra domar för alla slags händelser. Med Microsoft Publisher kan allting göras själv i minuter, och det kräver bara att en skrivare ska komma igång. Kommer du snart att gifta dig? Gör dina bröllopsinbjudningar med Microsoft Publisher och få dem skickade samma dag. Med de stora mönster kan människor bara säga ja.

Specialisera dina publikationer med unika teckensnitt och effekter

Microsoft Publisher ger dig verkligen många mönster från början, men programmet strävar inte efter att begränsa din egen kreativitet. Microsoft Publisher erbjuder dig ett brett utbud av alternativ för att specialisera ditt typsnitt med 60 olika teckensnitt och en mängd olika effekter du kan lägga till för att göra dem mer spännande. Släpp lös din kreativitet och se vad som händer!

Det är ofta viktigt att kunna göra dina inbjudningar till stora evenemang speciellt. Det måste vara något minnesvärt om det, och med Microsoft Publisher får du chansen att lägga din unika karaktär på dina inbjudningar. Men det borde sägas att valet av effekter som ett introduktionsprogram inte är överväldigande som mer professionella program, men i vardagliga fall har Microsoft Publisher mer än tillräckligt.

Ta med dig familjen för underbara evenemang med vackra kort

Att få ett vackert kort i brevlådan som inbjuder till ett evenemang är alltid något trevligt och trevligt. Att veta att folk tänker på dig och vill att du ska delta i deras speciella evenemang är smickrande minst sagt. Med Microsoft Publisher kan du ge din familj och vänner den här erfarenheten när du överraskar dem med bröllop, bekräftelse eller examen. Att hitta rätt design är lätt att förstå, och skriv bara den text som bäst återspeglar händelsen. Möjligheterna är oändliga.

Om du vill spara pengar på mailing, kan Publisher också hjälpa till. Microsoft Publisher kan anpassa dina olika inbjudningar och visitkort till e-postmeddelanden så att du kan skicka dem till din familj på några sekunder. Alternativt kan du även skicka dem via Facebook. Oavsett om du är för fysiska eller digitala inbjudningar kontrollerar du det själv. Microsoft Publisher ger dig bara möjlighet till båda metoderna.

De unika layouterna och stilarna i Microsoft Publisher

Microsoft Publisher skiljer sig från andra publiceringsprogram genom att vara enkel och lämplig när det gäller dina publiceringsbehov. Det finns unika layouter för alla händelser och ändamål du kan tänka dig. Därför är användarvänlighet förstklassig, för du är inte tvungen att skapa något från grunden utan att veta hur man bär den med dig. Naturligtvis är möjligheten att göra någonting från grunden också där, men det är inte nödvändigt. Microsoft Publisher kan därför användas av alla, och är i grunden det perfekta publiceringsprogrammet för hemmabruk.

Läcker och slät design i klassisk kontorsstil

Microsoft Publisher delar samma typ av layout som alla kontorsprogram idag gör. Det är många av oss redanvet hur man navigerar programmet, även om det är nytt. Microsoft Publisher öppnar alltid upp och låter dig välja vilken layout du vill använda, oavsett om den är gjort i förväg eller en blank. Då kan du enkelt navigera runt de olika verktygen. Genom att sväva över de olika verktygen får du en liten dialogruta som berättar vad de gör. Man är därför aldrig i tvivel när det gäller Microsoft Publisher.

Det finns ett antal olika menyer som du säkert kommer att känna igen från Microsoft Word. Med dessa menyer kan du ändra olika aspekter av din förlagsfil. Det kan vara att infoga bilder, former, skapa tabeller, sidhuvud och sidfot. Därför är det också mycket lättare att komma igång med Microsoft Publisher över annan publiceringsprogramvara i första hand.

Alternativ programvara

Microsoft Publisher är en bra del av programvaran för hemförlagringsbehov. Men det finns också annan användbar programvara som du kan kasta dig in i. Det kan till exempel vara Microsoft Paint av tillverkaren Microsoft. Microsoft Paint är ett enkelt bildredigeringsprogram som kan användas för många ändamål. För Microsoft Publisher, i Microsoft Paint kan du skapa bilder för användning i dina utgivare, visitkort etc. Microsoft Paint kan laddas ner gratis här.

Slutsats

För dig som bara letar efter ett enkelt publiceringsprogram för hemmabruk är Microsoft Publisher för dig. Programmet ger dig möjlighet att göra inbjudningar och ett stort antal publikationer för alla dina behov på din egen hemdator. Kom ihåg att om du redan har Office-paketet har du också Microsoft Publisher.

Download Microsoft Publisher 2019
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft Publisher
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
08-02-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

0