Program » Internet » Fildeling

Microsoft OneDrive last ned
4 0 6113  

Du kanske redan har hört talas om Microsoft OneDrive eftersom det är ett program som redan används mycket. Ladda ner OneDrive via den här webbplatsen.

Det finns många användare som har blivit mycket nöjda med funktionerna i programmet. Det är en ganska bra anledning till att programmet är supergodt att alltid ha till hands när du bearbetar dina filer på din dator.

Här kommer vi att granska 5 goda skäl till varför du bör använda Microsoft OneDrive om du undrar varför du ska ladda ner programmet.

1. Gå alltid åt dina filer oavsett enhet

Har du någonsin upplevt att du kom med en bra idé för ett dokument (en tentamen, en lista över köp eller budgeten) när du var ute och kör eller gick en promenad? Nu kan du stoppa och använda din telefon och gå direkt in i dokumentet och fixa den trots att du har arbetat med den via din dator.

Eventuella ändringar du gör i ett dokument kommer att sparas, oavsett vilken enhet du gör dina ändringar på. Det kan läsa många problem för dig eftersom idéer alltid kan komma väldigt plötsligt. Det kan också vara trevligt om du arbetar på en enhet som du normalt inte använder. Nu är det dags att skicka dokument fram och tillbaka i massa. Istället måste du bara ha ett dokument som du hela tiden kan arbeta med.

 

2. Arbeta i dina dokument offline

Trots den utbredda användningen av internet idag kan du alltid hamna i situationer där du inte har tillgång till det. Det kan vara frustrerande om du vill spendera tid på att arbeta med ditt dokument, men du kommer att undvika irritationen med Microsoft OneDrive i framtiden. Du kan alltid komma åt dina dokument offline. Även om internet kan hjälpa när din vardag måste förändras.

Detta kan vara en bra funktion när du vill arbeta i dina dokument när du är i kollektivtrafik, eller om du är en annan plats där du inte har möjlighet att ansluta till Internet. Ofta är det emellertid trevligt för pendlare att använda väntetiden för något produktivt, så att tiden inte känns för bortkastad. Nu kan du alltid dra upp din dator, telefon eller surfplatta och komma igång med ditt arbete.

 

3. Ta hand om dina filer

De flesta har upptäckt att alla filer plötsligt förlorades eftersom datorn inte kunde längre. Eller till och med din dator har magiskt tagit bort några av dina filer, även om du inte frågade efter det. Det kan vara oerhört frustrerande om du till exempel har haft några bra bilder liggande eller om du har haft några viktiga dokument som du inte skulle förlora för allt i världen.

Med Microsoft OneDrive kan du nu se fram emot att aldrig se detta igen om du kommer ihåg att ha dina dokument lagrade här. Eftersom programmet låter dig öppna dina dokument, oavsett vilken enhet du använder. På så sätt är dina dokument inte låsta på ett ställe, så du kan fortfarande använda dem som tidigare om din dator gjorde ett misstag. Nu behöver du inte längre ta säkerhetskopior med Handy Backup Pro, till exempel, även om det också har sina fördelar om du inte har möjlighet att använda Microsoft OneDrive.

 

4. Samarbeta och dela dina dokument

När du vill skicka dokument och foton till vänner, familj eller kollegor kan det vara en besvär om du behöver börja använda din e-post, sociala medier, din telefon eller ett USB-kontakt. Med Microsoft blir det mycket lättare att dela dina filer med dina bekanta eftersom du helt enkelt kan skicka dem en länk och sedan kan de öppna filerna eller mapparna som du vill att de ska se. Det kan vara en stor hjälp, även om det låter som en liten sak.

Du kanske vill ha möjlighet att visa din familj några semesterbilder som du tog när du reser. Här kanske du inte alltid har tillgång till din dator, men du kan vänligen ta länken till mappen på din telefon och skicka den till dem. Du kanske också har ett arbetsdokument som du måste ha skickat till dina kollegor eller din chef, och de kan snabbt komma åt det utan för mycket besvär.

 

5. & nbsp; Dokumentscanning med telefonen

Kanske upptäcker du något i världen som du vill spara. Men det kan vara svårt när det är fysiska saker och inte en fil på datorn. Microsoft OneDrive har lagt till en funktion där du kan skanna dokument med din telefon så att du kan spara dokumentet på din OneDrive, och sedan kan du alltid komma åt det.

Det kan till exempel vara ett kvitto som du vill spara eftersom det är viktigt. Alla människor kan kasta bort viktiga papper eftersom vi ofta har många av dem. Nu kan du vara säker på att du alltid har dokumentet, eftersom det lagras digitalt med OneDrive. Det kan innebära att du undviker för många problem där du tappar dokument som var viktiga för dig.

 

Nu kanske du har fått en känsla av hur Microsoft OneDrive kan användas till fördel. Det finns många bra delar av programmet som ser till att du kan hålla reda på dina filer så att du alltid kan arbeta i dem, och att du aldrig kommer att förlora dem av misstag så att du inte kommer är herre över.

Det finns både en gratisversion och en provversion av OneDrive, och naturligtvis kommer det att finnas flera funktioner inkluderade i den betalade versionen. Endast du kan bedöma hur mycket du behöver programmet. Du kan försöka bedöma med gratisversionen hur mycket glädje du får av den. Om du finner bra användning i det, kan det vara något för dig att använda den betalda versionen.

Download Microsoft OneDrive
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft OneDrive
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
28-09-2018
Plattform:
Windows, Mac, iOS, iPadOS & Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
10-03-2023
0