Program » Företag » Ordbehandling

Microsoft Office Home and Student last ned
4 0 3355  

Microsoft Home and Student 2013 på svenska är en kontorsympa av programvara, utformad speciellt för hemmabrukare och studenter, men som även kan användas av småföretag.

Microsoft Home and Student är en kontorspaket med programvara som specifikt riktar sig till hemmabrukare och studenter, men kan även användas av småföretag.

Du är förmodligen redan bekant med Microsoft Office-paketet som innehåller Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Om du däremot är ett av fåren som ännu inte känner till programmen, eller om du bara vill få sin funktion uppdaterad, hittar du de fyra programmen som förklaras nedan. Här kan du ladda ner en provversion av programmet gratis, vilket du kan testa innan du bestämmer om du vill köpa paketet. Så du får programmet i sin fulla form, men bara för en begränsad tid.

Microsoft Word

De flesta har förmodligen redan hört talas om Microsoft Word innan. Programmet är världens mest populära ordbehandlare, och med god anledning. Du kan i princip producera alla typer av text i programmet, medan de pågående uppdateringarna har gjort en mängd verktyg tillgängliga i programmet, vilket gör det enklare för dig att producera den text du behöver.

Då måste du skriva ett akademiskt uppdrag, ett CV eller bara en inbjudan till en födelsedagsfest, så har Microsoft Word, som du ser ovan, en mall. Naturligtvis kan du också öppna ett helt tomt dokument och skapa din textdel med alla Word-alternativ från början.

Microsoft Excel

Där Microsoft Word behandlar ord och text är det Excels jobb att hantera siffror för dig. Programmet är ett kalkylblad och, som Microsoft Word, har ett antal mallar som är förinställda som du kan använda. Du väljer bara en från menyn, då kan du lägga din egen information, som programmet sedan beräknar för dig.

Här ser du menyn på mallar och mallen t.ex. återbetalningsordning för ett lån. Du kan självklart också öppna ett tomt dokument och ange all nödvändig information själv.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint ger dig verktyg för att producera PowerPoints för dina presentationer. Om det är skolan eller arbetsrelaterat är PowerPoint det perfekta programmet för dig att använda visuella representationer för din presentation. Programmet är väldigt användarvänligt och otroligt enkelt att navigera i, medan i Word och Excel här finns också ett antal mallar som du kan använda fritt. I PowerPoint kan du använda de många grafiska illustrationerna och teman som tillhandahålls av programmet. Du kan också integrera videor, bilder och text i många former, vilket gör din presentation mer publikvänlig och hanterbar.

Microsoft OneNote

OneNote är det nyaste av de fyra programmen. Det släpptes för första gången 2012 och är utformat för att sammanföra alla dina anteckningar i ett enkelt och enkelt program. Programmet är således det perfekta verktyget för studenter som behöver snabbt kunna navigera mellan anteckningar om olika ämnen, från olika timmar, i olika ämnen.

Det är dock inte bara studenter som kan dra nytta av programmet. Den som skriver anteckningar eller vill bara ha ett lättläst ordbehandlingsprogram kan dra nytta av OneNote. På vänster sida av programmet visas de olika dokumenten så att du snabbt kan växla mellan dem, medan höger sida visar dokumentet du tittar på.

Microsoft Office Professional

Microsoft Office Home and Student, som kan hämtas här, är, som namnet antyder, skapat främst med studenter i åtanke och för användning i hemmet. Det kan dock också användas i mindre företag. Om det istället finns ett större företag som vill använda Microsoft Office möjligheter, kan du titta på Microsoft Office Professional. Här får du tillgång till programmen Outlook, Publisher och Access förutom Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Med dessa kan du bland annat hantera databaser, e-postmeddelanden och professionella publikationer. Du hittar Microsoft Office Professional genom att följa den här länken.

Tillgänglighet

Innan du laddar ner Office-paketet är det självförsörjandeLikaså viktigt att det är rätt version som passar operativsystemet på din dator. Denna release av Microsoft Office är avsedd för användare av Windows-operativsystem. Om du är en Mac-användare istället kan du fortfarande hämta Office-hem- och studentpaketet från Microsoft. Du hittar Microsoft Office for Mac genom att följa den här länken där du både kan hämta Office-paketet och läsa mer om dina alternativ när du använder paketet. Liksom utgåvan för Windows är Office-paketet för Mac också helt gratis att ladda ner. Men det här är som Windows-upplagan en provversion, som endast kan användas i begränsad tid innan du måste betala en klumpsumma för att fortsätta använda programmen från Microsoft.

Slutsats

Microsoft Office Home and Student är praktiskt taget oumbärligt i hemmet och speciellt som en student. Paketet innehåller Word, Excel, PowerPoint och OneNote, som alla hjälper eleverna att få de bästa verktygen för deras utbildning. Dessutom kan alla program också användas med fördel i hemmet, där Excel, till exempel. är det perfekta verktyget för att hantera din hushållsbudget. Den här utgåvan av Office-paketet är reserverad för Windows-användare, men självklart, om du är Mac-användare, ska du inte luras. Du hittar en länk för att ladda ner Office-paketet för Mac längre fram på sidan. Förutom studenter och hemma kan detta Office-paket också användas av mindre företag. Det uppmuntras dock att företag av alla storlekar istället tar en titt på det professionella kontorspaketet. Detta inkluderar, förutom Word, Excel, PowerPoint och OneNote, programmen Outlook, Publisher och Access, som alla är skräddarsydda för företagsanvändning och som kommer att göra en stor skillnad i alla affärer - små eller stora. Office-paketet som du kan ladda ner gratis här på webbplatsen är en provversion av paketet. Det innebär att du har fri tillgång till alla programmets möjligheter, men endast för en begränsad tid. På så sätt kan du prova programmen innan du bestämmer om du vill köpa Office-paketet. Om du är företagsägare kan du prova detta Office-paket och sedan prova Office Pro-paketet innan du bestämmer vilken som är bäst för ditt företag.

Download Microsoft Office Home and Student 2013
Se Microsoft Office Home and Student på video :
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft Office Home and Student
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft Corp.

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 8, Microsoft Windows Server 2012 (32

Storlek:
768 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0