Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

McAfee Total Protection (Svenska) last ned
4 0 3982  

Ladda ner en gratis 30-dagars prov med det ultimata säkerhetspaketet McAfee Total Protection.

Vi surfar och laddar ner som aldrig tidigare, och därför är det viktigt att ha ett bra säkerhetsprogram som kan skydda dig - och din dator från Internethot.

McAfee Total Protection är inte bara ett säkerhetsprogram utan ett säkerhetspaket. Säkerhetspaketet säkerställer att du är skyddad på alla fronter, allt från antivirus till lösenordsskydd. Det finns många fördelar med att ha allt ihop, men det finns naturligtvis också några nackdelar.

Fördelar och nackdelar

Den uppenbara fördelen är att den är sammansatt på ett och samma ställe. Det betyder att du inte behöver ladda ner flera olika program som kanske inte är särskilt samarbetsvilliga. Med McAfee Total Protection är du säker på att alla olika program kan fungera tillsammans för att skydda dig, varför de har utvecklats och sammanställts i en enkel lösning. Det kan dock också vara en nackdel. När så många program monteras någonstans, kräver det också att datorn fungerar optimalt. Om datorn inte är helt modern riskerar du att vara tråkig när du öppnar McAfee Total Protection.

Den package deal

McAfee Total Protection skiljer sig från andra säkerhetsapplikationer, eftersom det är en stor paketlösning och inte bara antivirusskydd. Det betyder naturligtvis att paketet har ett antal olika funktioner som är värda att granska.

Virus och spionprogram skydd

Den klassiska. Virus och spionprogram är alltid de mest hotande och av goda skäl. Virus och spionprogram kan komma, nästan ur ingenstans, och ofta kan du inte ens känna smittade innan det är för sent. McAfee är väl medveten om att våra vardagar är upptagna och det är därför inte alltid dags att skanna din dator. Därför har de gett oss möjlighet att planera skanning eller göra en snabbsökning, vilket kan ses nedan.

Säker surfing

Oavsett vilken webbläsare du använder har du grundläggande säkerhetsfunktioner installerade. Men McAfee Total Protection expanderar det. Om du håller på att besöka en riskabel webbplats, varnar programvaran dig. Dessutom tar den bort och stoppar hotande nedladdningar, liksom skydd mot phishing-attacker.

Skydda känslig information

Många av oss har många kataloger med känslig information, oavsett om det är bankinformation eller privata bilder från den senaste semestern. Med McAfee Total Protection högerklickar du bara på önskad mapp och du kan sedan skapa ett lösenord för det. En ganska användbar funktion som gör det möjligt att stoppa obehöriga personer.

Anslut alla dina enheter

När du köper på licens har du möjlighet att använda samma licens för ditt Windows-system, Mac OS, smartphone eller surfplatta. McAfee Total Protection fungerar överraskande bra över plattform, så om du fortfarande använder programvaran, kan du också skydda alla enheter. Om du startar din försök med McAfee Total Protection på den här sidan kan du självklart också ladda ner en 30-dagars prov till alla dina enheter.

Erfarenhet är nyckelordet

När det gäller Internet-säkerhet är det viktigt att välja en utvecklare med erfarenhet. Nya säkerhetshot utvecklas ständigt, och genom att ha en erfaren utvecklare i ryggen är du också säker på att de vet hur man hanterar hot situationer.

Grundades 1987, McAfee har riklig erfarenhet av att skydda dig och din dator. McAfee var ett av de första säkerhetsprogrammen vi använde, och det är vettigt att använda ett program från en utvecklare som du kan komma ihåg tidigare har skyddat ditt system. Sedan 1987 har McAfee blivit lovordad för sin mjukvaruutveckling, och McAfee Total Protection är verkligen inget undantag.

Frekventa uppdateringar

Erfarenheten är inte alltid tillräcklig, det är faktiskt lika viktigt att säkerhetsprogram uppdateras. Eftersom nya hot alltid utvecklas måste ditt säkerhetsprogram uppdateras och vara redo att hantera de nya hoten.

TP-Update.gif "/>

McAfee har ett gott rykte för att hålla sina program uppdaterade, liksom Total Protection. Därför är du säker på att ditt McAfee Total Protection är lika relevant i några år som det är idag.

Alternativ

En säkerhetspaketlösning som McAfee Total Protection kanske inte är det du söker. Det finns också enkla lösningar, de har inte samma höga säkerhet, men de har de grundläggande funktionerna. Därför är det bara lämpligt att presentera några spännande möjligheter för dig.

Anti Explorator är en av våra användares favoriter. Detta säkerhetsprogram är utvecklat i Danmark, på svenska och hittar alla typer av skadlig kod. Dessutom finns det också en svensk supportlinje, som alltid är redo att hjälpa till med frågor.

Avast! Gratis Antivirus är ett helt gratis Alternativ. Detta antivirusprogram är också utvecklat på svenska och kan hantera de flesta uppgifter utan problem. Solid, pålitlig och relativt snabb.

Slutsats

McAfee Total Protection är en utmärkt säkerhetslösning för säkerhet. Men målgruppen är förmodligen de mest entusiasterna, och vi är alla inte riktigt entusiaster när det gäller onlinesäkerhet. Med McAfee Total Protection är du säker på att dina uppgifter är säkra och obehöriga. Kom ihåg att programmet kan användas fritt under en provperiod på 30 dagar, så vi ser ingen anledning att inte prova det.

Ha det så kul!

Download McAfee Total Protection (Svenska) 3.0.9
Screenshots
Detaljerad information om McAfee Total Protection (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
McAfee, Inc.

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet

Storlek:
5.01 Mb

Uppdaterad datum:
15-07-2021
0