Program » Datasäkerhet » Antivirus

McAfee AntiVirus Plus last ned
4 0 2  

Här kan du ladda ner en kostnadsfri provning på McAfee AntiVirus Plus. Du kan också köpa hela versionen via knappen ovan.

Har du alltid kunnat prova McAfee AntiVirus Plus antivirusprogram? Då får du möjlighet att försöka ta en liten stund med din rättegång, eftersom du kan ladda ner det gratis här. Det här låter dig se om det är något för dig, och då kan du bestämma om du vill köpa den fulla versionen. Således spenderar du inte pengar på ett program som du inte vill ha när du har laddat ner det. Så här hittar du snabbt om du behöver hämta ett annat program eller behåll det som du nu har laddat ner till din dator. Generellt sett är de flesta användare verkligen nöjda med det här programmet, eftersom det kan göra det - det skyddar din dator på bästa möjliga sätt. Det har därför inte varit den stora anledningen att söka efter andra program. Det är trots allt det enklaste att ta ett enkelt och säkert val istället för att spendera mycket tid på att hitta ett nytt program som i princip inte kommer att göra någonting annat, eftersom de alla avser att Skydda datorn från virus.

Inga virus kommer igenom

Utvecklingen i datavärlden är svår att förstå för de allmänna svenskarna, men totalt sett är det verkligen snabbt i vår tid. Nya virus utvecklas varje dag och utvecklas på befintliga virus. Därför är det viktigt med ett antivirusprogram som McAfee AntiVirus Plus, som kan bygga en vägg för alla dessa virus, skadlig kod och spionprogram. Om det finns ett program som kan sägas ha expertkunskap för detta, kan det i slutändan vara bara McAfee AntiVirus. Programmet skyddar din dator genom att analysera och blockera olika virus innan de har hittat sig till din dator. Det kan sålunda sägas att det finns nästan inga hål i datorns vägg.

Allt detta händer i millisekunder, det är så snabbt att du inte har märkt det. Din dator är bara skyddad, utan att behöva göra något för det. Det här är den enkla vägen till en skyddad dator, där det inte kommer några problem på grund av olika attacker från virus.

Bra jobb - inga avbrott

Du trodde förmodligen att det krävs mycket arbete för att uppnå de många uppgifterna. Därför skulle det vara meningsfullt om du automatiskt skulle märka det på din dator att det nu finns något som fungerar extra. Det rätta är dock att i mycket få fall kommer du att märka. Det är sant att McAfee AntiVirus Plus-programmet hittar tider när datorn är tillgänglig. Det är, i mycket få fall, programmet kör de stora scanningarna av virus, skadlig kod och spionprogram medan du faktiskt gör något på din dator. Det finns trots allt inget som kan vara mer frustrerande än om du gör något och då kommer du att bli avbruten.

Naturligtvis kan du också bestämma när du vill att programmet ska köra sina skanningar. Du kan därför välja automatiskt eller när det är valt. På så sätt kan du styra när de stora scanningarna på din dator passar. Och det kan du självklart göra så ofta du vill.

Lätt att använda

Denna komplicerade teknik kan få dig att tro att det kommer vara otroligt svårt att använda McAfee AntiVirus Plus, men lyckligtvis är det inte alls. Trots den invecklade tekniken bakom antivirusprogrammet har tillverkaren lyckats göra det ganska användarvänligt för alla. På så sätt blir det inte svårt att komma igång och få det installerat, och det kommer också att vara enkelt att använda när du först laddar ner den på din dator.

Programmet har till exempel blivit mer användarvänligt på grund av den riktigt tydliga hemsidan, vilket är det första du vill se. Här får du en snabb översikt över dina alternativ, som annars är många. Det är också säker på att du enkelt kan ta reda på vad de olika funktionerna är, så att du enkelt kan ta reda på vad du ska göra. Kanske kommer du att upptäcka att antivirusprogrammet skickar dig för mycket popup windows, som de flesta har många på förhand. Men du kanmycket enkelt skära lite i numret om du tycker att det är på toppen.

Andra antivirusprogram

Även om McAfee AntiVirus Plus är ett antivirusprogram som är svårt att slå, kanske du vill prova några andra. Om du vill stanna hos samma leverantör, besök deras hemsida här och se om det finns andra alternativ som passar dig bättre. Men om du vill prova med andra har vi också rapporterat många andra i vår kategori av antivirus. Till exempel, här har vi skrivit en kort recension om Avira Free Antivirus. Med antivirusprogrammet kan du se fram emot att det är gratis.

Sammanfattning

Sammantaget kan du lugna ner din mage enkelt ladda ner McAfee AntiVirus Plus. Som nämnts kommer detta program att se till att inga virus kommer in i datorn på grund av den komplicerade tekniken bakom. Du kan också se fram emot de stora avbrotten i ditt arbete, även om det kräver mycket energi för programmet. Som en sista punkt kan du se fram emot att göra programmet enkelt och rakt, eftersom användarvänligheten är toppen.

Download McAfee AntiVirus Plus 2017
Screenshots
Detaljerad information om McAfee AntiVirus Plus
Typ:
Demo


Producent:
McAfee, Inc.

Inkom datum:
06-04-2007
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux

Storlek:
130 Mb

Uppdaterad datum:
03-05-2019
0