Program » Internet » Browsers

Maiar last ned
5 0 6155  

Ladda ner Maiar Browser gratis här

Är du trött på att drunkna i värdelösa annonser och att de webbplatser du vill besöka laddas för långsamt? Det är ganska förståeligt, och det finns många som har exakt samma problem.

Personer som använder Google Chrome installerar vanligtvis den berömda adblockern för att bli av med slavannonserna, men det finns många som smygar förbi sitt skydd. Och vad är meningen då?

Med Maiar Browser får du dock en webbläsare som har en effektiv adblocker som laddar webbplatser som blixten samtidigt som du skyddar din integritet.

Sök på webben som aldrig tidigare

En av huvudpunkterna i Maiar Browser är dess inbyggda annonsblockerare, som är särskilt utformad för att stoppa alla annonser från att visas på din skärm (så du behöver inte lägga till några tillägg eller tillägg). Många webbplatser har över 70 + trackers som går igenom den normala adblockern och skördar information om dig och dina vanor på internet. Om du vill behålla din integritet från att prata affärer, är Maiar ett optimalt val.

Som en bonus för att blockera annonser och spårare på webbplatser kan du ladda sidor mellan 2-8 gånger så fort som i Google Chrome till exempel. Att göra din webbläsare köra smidigt och effektivt gör det vardagliga livet enklare och bekvämare.

Förresten, vet du när du besöker en webbplats och en video börjar automatiskt spela? Det slog ner senare, och då måste du också stoppa det. Sidor som TV2 och DR1 är särskilt dåliga för det när de läser artiklarna online. Men med Maiar Browser är denna autoplay-funktion avstängd, så videor börjar inte bara på egen hand och störa.

Njut av de hjälpsamma och olika verktygen när du surfar

Maiar är också utrustad med ett antal andra verktyg som kan förbättra din internetupplevelse. Det finns till exempel en inbyggd lösenordshanterare som kan hålla reda på alla dina lösenord för olika sidor, samtidigt som de är säkra och skyddade från obehöriga personer. Det finns också möjlighet att automatiskt fylla i, om du behöver använda ditt kreditkort för att handla online eller fylla i formulär med ditt namn, din bostad etc.

Som Maiar påpekar på deras hemsida, är de inte i datorindustrin och har därför ingen server som samlar din information. Det förblir hos dig, det är bara webbläsaren som kan komma ihåg det för att göra livet enklare för dig.

Läcker och modern design i toppklass

Maiar Browser är utformad med samma läckra och sofistikerade stil som du vet från Safari och Google Chrome. Ett bekvämt gränssnitt som inte drunknar i knappar och andra likgiltiga funktioner. Det handlar bara om att söka och njuta av livet.

I övre högra hörnet finns en knapp med tre staplar. Här kan du hitta olika inställningar lite som Google Chrome. Det är också här att du har tillgång till dina bokmärken, nedladdningar, historia etc.

Det bästa är att programmets huvudfunktioner som adblockering och skydd av dina data händer automatiskt. Du behöver inte lyfta ett finger för att få en bättre upplevelse. Det är bara där. Du kan dock klicka på ikonen för liten sköld i sökfältet för att se hur mycket som har blockerats.

Slutsats

Maiar Browser rekommenderas utan tvekan om du är trött på påträngande reklam och det faktum att webbplatser säljer din information och använder den bakom dig. Alla dessa problem löser automatiskt Maiar och det är värt att ge webbläsaren ett skott av den anledningen.

Download Maiar 72.0.59.100
Screenshots
Detaljerad information om Maiar
Typ:
Freeware


Producent:
Elrond

Inkom datum:
03-06-2019
Plattform:
Windows, iOS, Android

Storlek:
466 MB Mb

Uppdaterad datum:
30-10-2020
0