Program » Företag » Organisera

LeaderTask last ned
4 0 6290  

En att göra -lista i kalenderform: Ladda ner LeaderTask gratis

Känner du också ibland att tiden rinner ut för dig - eller kanske att du glömmer några av de saker som du annars skulle ha fixat under dagen? Då är du inte ensam, det är faktiskt ett betydligt större problem än du kanske tror.

Här är ett bra exempel på en lösning på ditt problem: lösningen kallas LeaderTask och är ett kalenderbaserat system som du kan använda för att skapa en överblick och därmed uppnå mer och ge upp lite av allt som kan ingå. Att dra du ner och sänka dig under dagen.

Vad får du med det här programmet?  

LeaderTask tar digitaliserade att-göra-listor och blandar dem med digitala kalendrar. Du får ett effektivt program som kan ge dig en tydlig överblick över olika områden i ditt liv, oavsett om det är arbete, hobby eller familjetid, sedan kan programmet kategorisera dem så att du kan se alla dina planer på en gång, eller fokusera på ett specifikt projekt i taget.

Programmet kan användas både av privatpersoner eller i mer professionella miljöer. Programmerarna har sett till att du kan samarbeta med andra kring dina planer och kalendrar, så att du kan vara fler om att nå mål.

Det gör det också mycket mer hanterbart om du till exempel är en del av ett större företag där du och ditt team behöver ha saker igång. Då behöver du inte skriva ett helt mejl, eller gå över till andra änden av kontoret, för att ordna ett möte eller lägga upp en plan.

Varje uppgift som du anger, oavsett vad den anges i allmänhet eller ställs in på en viss dag, har du möjlighet att skriva anteckningar till dem och lägga till olika taggar och färger till den så att den sticker ut.

Du kan också skriva om vissa specifika uppgifter är extra viktiga eller om du fokuserar på en specifik uppgift just nu. Detta ger det ett rött "bokmärke" och placeras i en kategori på vänster sida av skärmen och placeras högst upp i mittfältet, så du har alltid koll på det.

Lätt att använda i programvaran

Programvaran har ett professionellt utseende och känns också så att använda. I tre olika fönster har du möjlighet att se hur din dag, vecka och månad ska se ut. Du kan gå in i programinställningarna och ändra hur många timmar om dagen du vill planera, samt vilka dagar som är för din helg, om du nu har många planer under lördag och söndag, och istället tenderar att dra ur tisdag och Onsdag, eller något helt annat.

Programmet är mycket hanterbart, trots dess många funktioner, och är uppbyggt på ett sådant sätt att planering och schemaläggning verkar helt naturlig, särskilt om du är van att använda liknande program, till exempel Apples Påminnelser -app eller Kalender, eller Google Uppgifter eller Kalender.

Med LeaderTask får du det bästa av två världar - utan att behöva växla mellan applikationer, eller komma ihåg vad som finns i ett program, och sedan behöva skriva in det i det andra.

Gratisversionen> <den betalda versionen

På den här sidan fokuserar vi på gratisversionen, eftersom det är den vi har suttit mest med. Men det finns två andra planer som du kan välja att köpa för lite pengar i månaden (prenumerationstjänst). Den fria versionen har olika områden där den är begränsad, jämfört med de betalda versionerna. Till exempel kan du ha högst 100 uppgifter (vilket fortfarande är många). Du kan också "bara" ha tio projekt (se dem som mappar eller kategorier där dina uppgifter kan anges). dissbegränsningarna, liksom några andra, höjs till oändliga belopp i premie- och affärsplanerna.

Som du nästan kan tänka dig gör affärsplanen det lättare för företag och professionella användare av programmet att dela innehåll med varandra och arbeta med projekt samtidigt.

Med premiumplanen kan du bland annat söka igenom dina uppgifter, samt lägga till filer (t.ex. dokument eller bilder) direkt i dina uppgifter, vilket kan vara otroligt viktigt i många olika situationer. Du får också plats i det digitala molnet (molnlagring) och kan skapa uppgifter direkt från dina mejl och mycket, mycket mer.

Andra att-göra-program du kan använda

Active To-Do List är ett enklare program som inte ger den bästa översikten, men som i sin tur mycket direkt kan påminna dig om de saker du behöver komma ihåg. Du får ett litet fönster där du kan skriva dina påminnelser eller två doser.

När detta är gjort kan du välja om och när du vill bli påmind om uppgiften - och om den ska upprepas, om det är en uppgift som du ofta löser. Du kan ställa in meddelandet så att det dyker upp på skärmen och du kan till och med välja ett ljud som din dator ska spela när du behöver en liten extra påminnelse.

Kanske är det bara ett fokus du behöver varje dag. Med Momentum för Google Chrome får du möjlighet att se dina sysslor och fokuspunkter i ögat varje gång du öppnar google.

Momentum är ett så kallat tillägg (tillägg / tillägg) som du kan använda i samarbete med Google Chrome webbläsare. Varje dag frågar appen dig vad du fokuserar på idag. Dessutom har du också en att-göra-lista, som ligger högst upp på skärmen och därmed kan du få det momentum du behöver för att slutföra alla dina projekt.

Slutsats

Sammantaget kan du säga att LeaderTask är ett riktigt bra program om du är van att använda påminnelseprogram och kalenderprogram på din dator eller telefon, men är trött på att de verkar oberoende. Här sätts de istället ihop så att du kan fokusera på att effektivisera din tid så effektivt som möjligt.

Oavsett om du väljer att använda den kostnadsfria versionen eller hellre vill betala en liten summa pengar varje månad med premium- eller affärsplanen, här är ett gediget organiseringsverktyg för varje användare.

Download LeaderTask 15.3.1
Screenshots
Detaljerad information om LeaderTask
Typ:
Trialware


Producent:
LeaderTask, LLC

Inkom datum:
07-09-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android, Wear OS, Watch OS

Storlek:
30 Mb

0