Program » Verktyg & Diverse »

LDPlayer last ned
5 0 6244  

Ladda ner LDPlayer-emulatorn gratis här

LDPlayer är ett program som du kan kalla en "emulator". En emulator är ett program som kan simulera olika typer av operativsystem på ett annat, t.ex. PlayStation 4 på en dator.

Det är smart att ha, eftersom det vanligtvis finns många program och spel som bara kan laddas ner på några få enheter. LDPlayer är en Android-emulator och kan därför köra ett Android-operativsystem på din dator.

Kör Android-appar och spel på din dator

Det finns många olika appar och spel som är exklusiva för Android-systemet. Det vill säga du kan inte bara installera dem på din dator eftersom de inte har konverterats till.

Med en emulator som LDPlayer kommer det att vara som att ha en telefon på din dator. Då kan du ladda ner spel som Candy Crush, Clash of Clans eller appar som Instagram. Särskilt Instagram kan vara en fördel att ladda ner med LDPlayer, eftersom versionen du kan använda via din dators webbläsare inte är exakt tillräcklig.

Klassisk Android-design

Det säger sig självt att en mjukvara som simulerar ett Android-system också kommer att likna vad du känner från din egen Android-enhet. Du har din huvudskärm med dina appikoner. Ut ur sidan finns det ett antal olika funktioner som fullskärm, skärminspelning etc.

Du kan använda ditt eget tangentbord och mus för att klicka runt och skriva, vilket gör programmet enkelt och bekvämt. Om så är fallet kan du också anpassa tangentbordets funktioner i specifika spel för att bättre passa spel.

Kompletterande programvara

Det finns emulatorer för många olika system och enheter. Om du är intresserad av att spela spel från gamla 90-talskonsoler rekommenderas MAME. Det är en community skapad och underhållen emulator som stöder en mängd äldre konsoler. Om du vill läsa mer om och ladda ner MAME kan det göras gratis här.

Slutsats

LDPlayer är en mycket bra Android-simulator som ger dig bra prestanda och ett brett utbud av anpassningsalternativ. Om du är intresserad av att spela Android-spel, använda Android-appar etc. rekommenderas programmet starkt.

Download LDPlayer 4.0
Screenshots
Detaljerad information om LDPlayer
Typ:
Freeware


Producent:
Xuanzhi International Co., Limited

Inkom datum:
19-05-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
2.78 Mb

0