Program » Internet » Browsers

Kingpin privata webbläsare last ned
5 0 6190  

Ladda ner Kingpin Private Browser gratis här

Är du den typ som gillar att hålla dina internetaktiviteter privata? Det är ganska förståeligt, trots allt är det inte alla som vet vad vi gör och gör på Internet. Det kan vara människor på själva internet som kan se vad du gör. Det kan också vara personer som sitter bredvid eller bakom dig i klassen, på jobbet etc.

Det är svårt att inte titta på vad andra gör, så det kan vara trevligt att ha något sätt att dölja din webbläsare. Kingpin Private Browser gör just det.

Håll ditt internetbeteende privat

Kingpin Private Browser är en lätt webbläsare som är utformad för att hålla din webbläsare dold för obehöriga personer. Det gör detta på flera sätt.

Det viktigaste är din Kingpin-knapp. Om du klickar på den döljer alla dina webbläsarfönster. För att få dem tillbaka, tryck helt enkelt på knappen. Men knappen är nu låst med en fyrsiffrig pin-kod, som du kan ställa in dig själv i webbläsarinställningarna.

Detta gör webbläsaren idealisk om du ofta besöker känsligt innehåll som datingsidor, din bank, online shopping, vuxeninnehåll, hälsoproblem etc. Eller i allmänhet privata saker som andra inte behöver veta om.

Webbläsaren körs automatiskt i inkognitoläge och adblock, så inga cookies, lösenord, internetadresser lagras och inga annonser visas.

Kingpin privata webbläsares automatiska sökmotor är Google, men du kan välja mellan tre andra bra kandidater: Bing, Yandex eller Duckduckgo. Duckduckgo kan särskilt rekommenderas som en sökmotor som du kan använda för att hitta den information du behöver utan att filtrera viktiga saker som med Google.

Traditionell webbläsardesign som vi känner det

Kingpin privata webbläsare utnyttjar inte designinnovation. Programmet är ju främst utformat för att göra det lättare att gömma sig i en tid då så mycket information om oss är fritt tillgängligt online.

Detta betyder dock inte att webbläsarens design är skräp. Nej, tvärtom, det liknar det vi vanligtvis vet om Google Chrome, t.ex. Webbläsaren är därför ganska enkel att använda.

Den enda anmärkningsvärda förändringen är naturligtvis Kingpin-knappen, som finns i det övre högra hörnet. Själva pin-koden är gjord i inställningar, som du hittar längst upp till höger också i form av en ikon med tre horisontella linjer. Här kan du också byta sökmotor etc.

Alternativ programvara

Om du vill prova en annan webbläsare som inte är så välkänd på marknaden är Yandex Browser ett bra val. Yandex Browser är den mest populära i sitt slag i Ryssland och det är lite kul, den har inte fått så mycket uppmärksamhet hemma. Med sin vackra design, snabbhet och användarvänlighet är det en bra kandidat att ersätta webbläsare som Chrome och Firefox. Yandex Browser kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Kingpin Private Browser är webbläsaren för dig som inte bryr sig om att titta runt ryggen hela tiden i rädsla för att någon tittar på din skärm. Med sina många funktioner dedikerade till att garantera din integritet får du en mycket säkrare upplevelse när du använder Internet. Därför kan Kingpin Private Browser endast rekommenderas starkt.

Download Kingpin privata webbläsare 1.3.2
Screenshots
Detaljerad information om Kingpin privata webbläsare
Typ:
Freeware


Producent:
Limelick Software

Inkom datum:
11-09-2019
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
44.29 Mb

Uppdaterad datum:
28-02-2020
0