Program » Uppdatera alla drivrutiner » Diverse

King James Version Bible last ned
1 0 5529  

Läs bibeln i en kung James Version från det senaste årtusendet. Ladda ner det här om du saknar DOS.

Det första vi märkte var den extremt gammaldags webbplatsen (90-talets stil) med tråkig grå bakgrund som inte ser tilltalande ut.

Programmet hämtas som en zip-fil, som senare öppnas och installeras. När programmet själv öppnas blir det inte mycket bättre än webbplatsen. Här igen är det en design som gör att man känner sig tillbaka i DOS-tiden. En tråkig grå bakgrund med blå bokstäver skrivna med Times New Roman. Då blir det inte mer stereotyperat. Texten är förseglad utan sektion, så allt skrivs ut i en körning. Du kan dock ändra teckensnittet och färgerna på bokstäverna, bakgrunden och ramen, men det blir inte mycket bättre.

Det finns två stora knappar på toppen för att gå fram och tillbaka i kapitlen.

Det finns en rullgardinsmeny för att hitta i Bibeln, men i stället för att ha delat den i att söka de enskilda böckerna först och sedan kapitlen, har de valt att lägga varje kapitel i rullgardinsmenyn.

Sökfunktionen ger en lång lista över de kapitel där orden du söker är. Det är inte heller särskilt tydligt.

Sist men inte minst finns det några knappar för att expandera eller minska bredden på läsramen. Den är gjord eftersom du inte manuellt kan minska fönstret.

Vi tror inte att många kommer att ladda ner det här programmet, trots publikens möjliga storlek. Men eftersom onlineversionerna är mycket bättre, är det slöseri med tid att ladda ner det här programmet. Vi hoppas att programmeraren kommer ut från 90-talet och in i det nya årtusendet nästa gång de producerar något.

Download King James Version Bible 1.0
Screenshots
Detaljerad information om King James Version Bible
Typ:
Freeware


Producent:
Free Anyware Solutions

Inkom datum:
14-11-2014
Plattform:
Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7 & 8

Storlek:
5.4 Mb

0