Program » Datasäkerhet » Mobil säkerhet

Kaspersky Internet Security til Android last ned
5 0 5395  

Här kan du ladda ner Kaspersky Internet Security till Android på svenska och säkra din Android-telefon mot virus och andra hot. Du kan också köpa hela versionen för endast 125 kr. Via länken ovan.

Om du äger en mobiltelefon, en smartphone eller en surfplatta med Android som operativsystem, rekommenderas att du skyddar enheten med en stabil säkerhetslösning i form av en mobil säkerhetsapp. Kaspersky Internet Security for Android är en av de bästa marknaden och du får både skydd mot virus, skadlig kod, stöldskydd och mer

 

Numera använder vi våra mobila enheter för många dagliga uppgifter som att surfa på nätet, handla online i webshops, betala våra räkningar via webbbank, svara på mail och mycket mer. Faktum är att en mobil enhet kan ersätta skrivbordsdatorn med många av de uppgifter som vi tidigare använde datorn.

 

Men genom att utföra uppgifterna på en mobil enhet måste du som användare också vara medveten om att hot inte försvinner - de riktar sig nu mot den mobila enheten och har inte skyddat den mot dessa faror som med ett antivirusprogram för din stationära dator då spelar du spel med dina personligt känsliga data.

 

Kaspersky Internet Security for Android låter dig säkra alla typer av mobila enheter så länge mobiloperativsystemet heter Android. Du får följande moduler med denna säkerhetslösning eller app.

 

- Skydd mot virus, skadlig kod, spionprogram, trojanska hästar och alla hot

 

- Kan blockera skadliga webbplatser och phishing-attacker

 

- Kan fjärrkontrollera en stulen mobil enhet och ta bort all data, om det är relevant

 

- Stöldskydd gör att du kan ta bilder med enhets kamerans kamera och låsa den genom fjärrkontrollen

 

- Kan avvisa textmeddelanden och samtal från nummer du inte är intresserad av att ta emot

 

Kaspersky Internet Security for Android är på engelska.

Download Kaspersky Internet Security til Android 11.15.4.846
Screenshots
Detaljerad information om Kaspersky Internet Security til Android
Typ:
Trialware


Producent:
Kaspersky

Inkom datum:
18-06-2014
Plattform:
Android

Storlek:
32 Mb

Uppdaterad datum:
21-12-2018
0