Program » Apple » Mac

Isolator för Mac last ned
4 0 5161  

Tror du att det är svårt att koncentrera sig? Isolator, som kan laddas ner gratis, kan dölja skrivbordet så att du kan komma tillbaka till jobbet!

Med isolatorn måste distraktioner vara över. Programmet gömmer ditt skrivbord så att du kan koncentrera dig på vad du ska göra. Vi upplevde inga problem på en Mac med OS X 10.8, även om den här betaversionen endast är avsedd för version 10.7 av Apples operativsystem.

Programmet tog bara några sekunder att installera i vårt test, och efteråt kan du inte längre upptäcka det eftersom det bara lever i menyraden. Hur det fungerar är att du trycker på genvägarna, varefter programmet döljer något annat än fönstret du arbetar med. Som standard är dessa tangenter Command-Shift-I. Det finns också möjlighet att justera ett antal saker i inställningarna, till exempel om programmet ska startas automatiskt och huruvida dockan ska döljas.

Även om den senaste versionen av OS X redan har en fullskärmsfunktion i många applikationer rekommenderar vi fortfarande Isolator till alla våra användare. Det är snabbt att installera, lätt att använda och det är gratis.

Download Isolator för Mac 4.76 Beta
Screenshots
Detaljerad information om Isolator för Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Ben Willmore

Inkom datum:
15-10-2013
Plattform:
Mac OS X 10.5, 10.6 & 10.7

Storlek:
1.583788 Mb

Uppdaterad datum:
30-05-2014
0