Program » Multimedia » Konverterare

IsoBuster last ned
5 0 345  

Med IsoBuster kan du se innehållet i ISO-filer.

Om du har skadat filer på din enhet, CD, DVD, Blu-ray eller liknande, kan IsoBuster från Smart Projects hjälpa dig. IsoBuster är ett så kallat dataåterställningsverktyg som lokaliserar och sparar data som du annars skulle ha förlorat.

Om du väljer att skanna efter förlorade filer, lokaliserar IsoBuster snabbt alla filer som du inte ens visste behövde hjälp. Programmet är skräddarsydd för detta, även om det också innehåller ett stort antal extrafunktioner.

Få säkra säkerhetskopior

När du har sparat dina data är det en bra idé att se till att du har en sekundär säkerhetskopia av dina filer som inte kan hackas eller skadas. Detta säkerställs genom att göra krypterade säkerhetskopior av dina filer, vilket IsoBuster kan hjälpa dig med. Dessutom kan det också göra systembackup så att du inte bör frukta att förlora dina program om din dator väljer att bränna ihop.

Fokusera på användbarhet

Det kan snabbt bli väldigt komplicerat och tekniskt när du arbetar med datafiler på din dator. Lyckligtvis tar IsoBuster dig för hand och hjälper dig bra på vägen. Programmet kan installeras på 34 olika språk, inklusive svenska. Så du behöver inte störa med tunga engelska tekniska villkor, så du sparar också mycket tid.

Installationen tar bara några sekunder, och sedan är programmet redo att hjälpa dig.

Konvertera filer

När dina filer är placerade och räddade kan du också konvertera dem för att kunna användas på din dator. Det här låter dig konvertera mellan olika typer av media och format.

Utdragning av filer

Förutom att konvertera och spara data kan du också använda IsoBuster som ett filuttagsprogram. Om du till exempel laddat ner ett spel eller liknande i ett.bin-format kan du extrahera filen med IsoBuster så att du kan komma åt installationen av spelet.

Utvecklarna bakom

IsoBuster är utvecklad och publicerad av Smart Projects, ett belgiskt techföretag. Det ägs av Peter Van Hove, som utvecklade IsoBuster som en hobby. I programmets inledningsfas fokuserade den främst på CD, DVD och BD Data Recovery. Populariteten växte dock snabbt, och Van Hoves hobby blev ett heltidsjobb där du vidareutvecklade programmet, så idag kan det också hantera blu ray-skivor, HD DVD, optiska skivor, Flash och Solid State.

Idag hanterar IsoBuster nästan allting

Förutom alla ovan nämnda format, som många kanske känner till redan, kan IsoBuster idag också hantera ett stort antal format, som de flesta inte vet. Programmet uppdateras regelbundet så att du alltid kan hantera alla filformat. Bland alla dessa mer okända filformat finner vi bland annat CD-I, VCD, SVCD, SACD, CD-ROM XA, DVD + R, BD-RE, R RRM och många fler.

Ännu fler funktioner

Här på sidan är bara en liten del av alla funktioner som IsoBuster innehåller. Du kan använda programmet för mycket mer än bara dess huvudsyfte som datalager. Listan över ytterligare funktioner är så lång att det inte finns plats för det här. Om du vill se alla möjligheter kan du klicka här och läsa mer om programmet och dess möjligheter.

Den fullständiga erfarenheten

När du hämtar och installerar IsoBuster här på sidan kommer du att bli ombedd att ange din e-post om du har köpt tillgång till programmet. Du kan dock också använda den fria versionen av programmet genom att klicka på testversionsknappen längst ned till höger.

Detta gör att du kan testa en del av programmets funktionär innan du bestämmer om du ska köpa den fulla versionen. Med provversionen får du inte tillgång till alla programmets möjligheter, men du har fortfarande tillgång till de mest grundläggande. Du bör därför ta itu med dig själv om du behöver funktionerna i den fullständiga versionen av programmet.

Alternativ

Förutom IsoBuster kan du också ladda ner en mängd andra program som innehåller delar av dem du hittar med IsoBuster, medan du självklart också kan hitta program som specialiserar sig på helt olika saker. Du kan hitta hela programlistan genom att klicka här .

Bland annat hittar du Doxillion Document Converter , som är en omvandlare för textdokument och andra filtyper. Du hittar också Handy Backup Pro , som som IsoBuster kan göra krypterade säkerhetskopior av dina filer och ditt system. Det är därför en bra idé att titta igenom urvalet innan du bestämmer vilket program du vill ladda ner. De kan alla ha något annat, och det finns naturligtvis också några som är dyra än andra.

Tillgänglighet

Programmet är för närvarande endast konstruerat för användning på datorer som kör Microsoft Windows som operativsystem. IsoBuster stöder alla Windows-operativsystem från Windows2000 och upp till Windows 10. Om du använder Mac OS eller Linux, letar du efter Alternativa program.

Slutsats

IsoBuster är ett toppmodernt teknikprogram som kan lokalisera, spara och konvertera dina skadade och förlorade datafiler. Detta kan göra programmet både på CD, DVD, Blu-ray och många andra format. Utöver denna huvudfunktion har programmet också ett stort antal andra funktioner. Du kan bland annat göra säkerhetskopior av dina filer och datorns system, vilket alltid är en bra idé. Programmet gör det också möjligt att extrahera filer av nästan vilken typ som helst. Därför, om du har laddat ner en fil som är komprimerad så att den inte tar upp mycket utrymme, kan du extrahera den med IsoBuster och därmed få tillgång till alla filer. Programmet är på svenska, vilket hjälper dig genom den tekniska aspekten, medan det bara tar några sekunder att ladda ner och installera programmet. Spendera inte onödig tid på installationen eller förståelsen av programmet.

IsoBuster är för närvarande endast tillgänglig på datorer med Windows som operativsystem, medan programmet i sin fulla form också kostar pengar. På den här sidan kan du dock hämta en gratisversionsversion av programmet, som innehåller några av de grundläggande och viktigaste funktionerna i programmet. Det finns emellertid också några funktioner som du inte har tillgång till med försöksversionen, så du måste hantera dig själv om du behöver dessa funktioner. Försöksversionen ger dig möjlighet att prova programmet gratis innan du bestämmer om du vill köpa hela versionen av programmet.

Download IsoBuster 4.3
Screenshots
Detaljerad information om IsoBuster
Typ:
Trialware


Producent:
Smart Projects

Inkom datum:
11-10-2006
Plattform:
Win2000,WinXP,Win7 x32,Win7 x64,Windows 8,Windows 10,WinServer,WinOther,WinVista,WinVista x64

Storlek:
4.97 Mb

Uppdaterad datum:
28-03-2019
0