Program » Tweaks » Optimeringar

iSlide Tools last ned
5 0 6167  

Optimera dina powerpoints med de många verktygen från iSlide Tools. Du laddar ner det här gratis.

Microsoft PowerPoint är ett riktigt bra och pålitligt program när du behöver göra presentationer för arbete, skola och liknande. Tyvärr är det dock lite begränsat, särskilt när det gäller designmöjligheter för dina presentationer. Därför har ett program utvecklats som ger dig många fler möjligheter i Microsoft PowerPoint.

Programmet heter iSlide Tools och är utvecklat som ett tillägg för PowerPoint. Detta installerar det direkt i PowerPoint, där du kan hitta de många nya funktionerna direkt efter installationen, vilket gör PowerPoint-presentationerna mycket mer spännande än vad du trodde var möjligt med Microsoft PowerPoint.

Verktyg och alternativ

De nya funktionerna som iSlide Tools lägger till i PowerPoint innehåller många nya teman, diagram och mycket mer.

Dessa finns i utvecklardatabasen online, och när du stöter på en du vill, klicka bara på den för att ladda ner den. Det tar bara några sekunder, och sedan har du ett helt nytt tema för din presentation. Dessutom innehåller programmet många ikoner som du kan lägga till i din presentation. Således kan du skapa en bättre översikt över de punkter du pratar om, samtidigt som bilderna blir mycket bättre.

Samtidigt följer många verktyg för att ändra teman och deras innehåll. Bland annat kallas det One-Click Optimization, där med bara ett klick har du tillgång till att ändra allt med ens minsta detalj i ett tema, ett diagram eller liknande. Det finns också ett bildbibliotek där du kan hitta många bilder som kan vara användbara i din presentation.

Så här börjar du

När du klickar på nedladdningen är programmet installerat. Det är helt automatiskt och när installationen är klar kommer PowerPoint automatiskt att öppnas. Hitta sedan fliken iSlide högst upp i fliklistan, varefter du kan börja använda de många alternativen som programmet innehåller.

Tillgänglighet

Med det sagt, kräver iSlide Tools att du har Microsoft PowerPoint installerat. Programmet är dock endast kompatibelt med Windows operativsystem. Så även om du har Microsoft PowerPoint installerat på din Macbook, kan du tyvärr inte använda iSlide Tools.

Slutsats

iSlide Tools är en utmärkt del av presentationsprogramvara som lägger till många användbara funktioner för Microsoft PowerPoint. Programmet ger dig tillgång till en enorm databas med teman, bilder, ikoner och mycket mer som du kan använda i dina presentationer. Således kan du göra dina presentationer mycket mer underhållande och visuellt spännande än vad du annars skulle bli van vid med de klassiska elementen i Microsoft PowerPoint. Du får också verktyg för att ändra och justera i de medföljande teman för att passa just den presentation du behöver göra. Tyvärr är programmet bara tillgängligt för Windows PowerPoint, och Mac-användare måste därför söka efter alternativ. Programmet kan laddas ner gratis här på sidan, där vissa teman och liknande kommer att vara låsta. Dessa kan dock låsas upp mot betalning om användaren så önskar.

Download iSlide Tools
Screenshots
Detaljerad information om iSlide Tools
Typ:
Freeware


Producent:
Chengdu iSlide Network Technology

Inkom datum:
15-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
12.97MB Mb

Uppdaterad datum:
17-07-2019
0