Program » Tweaks » Verktyg

IObit Unlocker last ned
4 0 4510  

Med IObit Unlocker kan du lösa det ofta förekommande, irriterande problemet "Kan inte ta bort" i Windows.

Känner du spänningen att du vill ta bort en mapp eller fil, men någon process du inte hittar kommer att hindra dig från att göra det? Eller vill du redigera i en fil eller mapp, men du kan inte komma åt den även om du äger systemet? Tyvärr är dessa två besvärliga problem inte sällsynta.

Men frukta inte, för med IObit Unlocker kan du ta bort dina filer från alla band som håller dig borta från dem enkelt och snabbt.

Lås upp alla dina filer och mappar med några klick

Med IObit Unlocker kan du låsa upp flera filer, mappar och allt annat du kan föreställa dig på en gång. Dra och släpp dina mappar och filer till programmet så öppnas det för dem. Sedan kan du ta bort dem om det är vad du vill eller göra de ändringar du behöver.

Det är vanligtvis användbart om du vill spela ett spel. Vanligtvis kräver det omarrangering och redigering av specifika spelfiler, och många gånger tillåter katalogen dig inte av någon anledning. Men med IObit Unlocker har programmet inget annat val.

Du kan också flytta, kopiera etc. med programmet efter att du har öppnat dem. Så om det finns en fil i en låst mapp kan du öppna den och be programmet att flytta den dit du vill ha den.

Ta full kontroll över din dator

Du är den som har investerat pengar i datorn. Du har investerat pengar i programvara och andra program. Därför är det i din fulla rätt att göra vad du vill med din dator.

Det är konstigt att programmerare bara kan låsa dig från mappar som finns på ditt system. Men med IObit Unlocker kan du få full åtkomst och ta bort alla hinder.

En självförklarande och användarvänlig design

IObit Unlocker har en av de enklaste designerna vi har sett på redaktionen. När du startar programmet möts du av användargränssnittet där kontaktpunkten är den vita rutan i mitten. Här kommer du att bli ombedd att dra i önskade mappar och filer. Sedan trycker du bara på "Lås upp" och filerna kan nu användas normalt som du vill.

Mycket mer kan sägas om programmets design, annat än möjligheten att få teknisk support, automatiska uppdateringar och redigering i andra grundinställningar.

Kompletterande programvara

Mappstorlek är ett litet men ganska användbart program som du kan använda för att förbättra din datorupplevelse. Programmet berättar hur stora dina mappar och filer är, samt vilken procentandel av ditt totala utrymme som de fyller. På så sätt kan du enkelt få en översikt över vad som laddas på ditt system och om du ska avinstallera det. Mappstorlek kan laddas ner gratis här.

Slutsats

IObit Unlocker är ett smart verktyg att ha när du arbetar med din dator. Att ha tillgång till dina mappar och filer när du behöver dem är alltid en trevlig fördel och gör livet betydligt enklare för dig. Därför kan programmet bara rekommenderas starkt.

Download IObit Unlocker 1.0
Screenshots
Detaljerad information om IObit Unlocker
Typ:
Freeware


Producent:
IObit

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
2.40 MB Mb

Uppdaterad datum:
09-08-2019
0