Program » Verktyg & Diverse » Återskapa data

IObit Undelete last ned
5 0 6180  

Ladda ner IObit Undelete gratis här

Vet du att du av misstag raderade en fil du verkligen behövde? Det kan ha varit en drop off för gymnasiet, några bröllopsfoton och mycket annat. Det är tråkigt och svårt att förlora sådana filer, men lyckligtvis finns det sätt att "spola tillbaka" tiden.

IObit Undelete ger dig möjligheten att återställa raderade filer, även om de är flera år gamla.

Återställ dina viktiga filer

Det finns många sätt vi kan förlora filer på våra datorer som är viktiga av en eller annan anledning. Detta kan till exempel ske genom ett virusattack, formatera hårddisken etc.

Men oroa dig inte. Vanligtvis kan dessa filer återställas eftersom filer faktiskt inte raderas på ditt system. De komprimeras vanligtvis till en så liten fil att det knappt fyller något. Å andra sidan kan den inte användas och lagras i de djupaste axlarna på din hårddisk.

Men med Md IObits utmärkta skanningsteknologi kan du söka efter dessa förlorade filer var som helst på din enhet och få dem återskapade med programåterställningsverktyget. Dokument, videor, bilder - allt kan vanligtvis sparas om du inte hittar det i papperskorgen.

Dataförlust kan ibland vara ganska extremt, varför IObit Undelete också ger dig en bedömning av filens tillstånd när den har återställts. Det kan vara bra, medelmåttigt eller dåligt. Om filen är för dålig har den antagligen skrivits över av andra filer och kan därför inte sparas. Detta händer vanligtvis om filen är mycket gammal.

Förlora aldrig filer igen

IObit Undelete är utan tvekan ett program för dig som alltid kommer att vara säker på att du kan återställa förlorade filer när du behöver det. Vi gör alla misstag då och då, det är helt okej. Det finns nu ett sätt att korrigera felet.

Det kan också vara kul att se om det finns filer på din dator som är flera år gamla som du kan återställa för nostalgiens skull. Det kan vara ett gammalt spel, video eller några bilder. Allt lagras någonstans på ditt system, det är bara att hitta det.

Avancerad djupskanningsteknik

En av de unika punkterna med IObit Undelete är programmets sofistikerade djupskanningsteknologi, som är i världsklass. Denna teknik låter dig verkligen dyka djupt in på din hårddisk för att hitta filer som många andra program normalt inte skulle kunna återhämta sig.

Användarvänlig design med stil

IObit Undelete gör det mycket enkelt för dig att använda programmet till dess fulla kapacitet. Det finns två avsnitt i programmet att bekanta dig med.

Det första avsnittet är ”Välj FIle-typ”. Här begränsar du vilka filtyper du vill att programmet ska hitta och återställa. Så om du inte vill återställa bilder tar du bort markeringen och sparar några minuter i skanningen.

Det andra och sista avsnittet är ”Välj filplats”. Här kan du välja var du vill söka efter filer. Detta är särskilt användbart om du har flera enheter på ditt system. Vanligtvis har man en C: och D: enhet. Om du bara vill skanna på D: -enheten kan du ta bort markeringen vid C: -enheten och spara dig mycket tid.

Alternativ programvara

Windows erbjuder också sin egen programvara för återhämtning av data. Windows Data Recovery är ett kraftfullt och robust program som förresten gör samma sak som IObit Undelete. Om du behöver ett alternativ är det här programmet värt att kolla in. Windows Data Recovery kan laddas ner gratis här.

Ett annat program som också är värt att prova är Disk Doctor's Undelete. Programmet är utformat för att gå in på din hårddisk med precisionen hos en kirurg för att hitta exakt de filer du saknar. Disk Doctor's Undelete kan laddas ner gratis här.

Slutsats

IObit Undelete är ett fantastiskt program med mycket styrka. Du kan enkelt och snabbt återställa filer på din dator då och då och se till att du aldrig tappar viktiga filer du saknar och i brådskande situationer. Därför kan programmet bara rekommenderas starkt.

Download IObit Undelete 1.0.0
Screenshots
Detaljerad information om IObit Undelete
Typ:
Freeware


Producent:
IObit

Inkom datum:
09-08-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
2.40 MB Mb

0