Program » Internet » E-postklienter

Incredimail last ned
3 0 5998  

Hämta Incredimail gratis här och få ett e-postprogram som är mycket mer spännande att titta på och skicka mail än andra mailprogram.

Tror du också att mail kan vara väldigt tråkigt? Kanske beror det på att de inte har så många färger och det är bara en tråkig text. Men nu kan du jämföra dina mail med roliga och spännande uttryckssymboler och karaktärer.

Du kan till och med göra små 3D-effekter som skickar dina mail. Du kan dekorera dina mail med bakgrunder eller klistra in de små uttryckssymboler som gör postkorrespontern mer levande.

Se dina meddelanden växla till spännande 3D-objekt som en segelbåt, ett flygplan eller en helikopter när du skickar, tar emot och till och med raderar dina e-postmeddelanden.

När du får ett email kommer en liten animerad figur att dyka upp som kommer att varna dig för det. Det finns en hel samling emoticons och bakgrunder och bilder som du kan ladda ner vid uppgradering.

Du kan använda dessa bakgrunder för speciella evenemang som en födelsedag eller fest som du vill hålla eller bara om du vill ha lite mer spännande liv i dina mail.

Download Incredimail
Screenshots
Detaljerad information om Incredimail
Typ:
Trialware


Producent:
Perion Network Ltd

Inkom datum:
22-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
12.7 Mb

0