Program » Apple » Mac

iMade Flipbook (Mac) last ned
4 0 6122  

Ladda ner och skapa egna e-böcker, tidskrifter, kataloger, etc. med den här kostnadsfria provningen av iMade Flipbook för Mac.

Ett kreativt sinne kan snabbt uppnås genom olika programvaror, och iMade Flipbook for Mac är en av dessa program. Det har aldrig varit lättare att göra bra e-böcker, tidskrifter, kataloger eller något annat du vill.

IMade Flipbook för Mac är otroligt enkelt att navigera runt, och du behöver inte den stora tekniska erfarenheten för att skapa något helt unikt. Det kräver dock att du har gjort sidorna och sparat dem i PDF-format. När det här är gjort, ladda bara dem till iMade Flipbook, och självklart anpassa efter önskemål. Anpassningsprocessen är ganska tydlig och den är på grund av programmet utmärkt design.

Det är en Mac-version av iMade Flipbook, som kan laddas ner gratis här. Om du vill ha en Windows-version, ladda ner den här versionen med den här länken.

Vad kan du skapa?

Som nämnts i introduktionen är det möjligt att skapa e-böcker, tidskrifter, kataloger, digitala tidningar och mycket mer. Det är faktiskt möjligt att skapa exakt vad du vill ha. Fördelen med detta är bland annat att det är mycket lättare att dela den digitala versionen av, till exempel, en broschyr.

Men innan du kan dela ditt projekt är det först att göra och det är otroligt enkelt med iMade Flipbook. Efter den snabba installationen behöver du bara öppna programmet, så kommer du att hälsas med ett ganska tydligt gränssnitt.

Här behöver du bara hitta de filer som du vill ladda upp och kompilera. Filerna måste sparas i PDF-format innan de laddas upp. Om det är lite avlägset hur man gör en PDF-fil exakt, hänvisar vi till avsnittet "Slutförda program" nedan. Här kan du enkelt hitta enkel programvara som hjälper till att skapa bra PDF-filer.

När PDF-filerna har laddats upp kan du börja anpassa projektet.

Det finns gott om möjligheter för anpassade ändringar och justeringar, men iMade Flipbook har också gjort lite arbete för oss. Det finns ett antal olika mallar som du kan använda fritt. När du väljer dessa mallar kan du snabbt skapa ett professionellt projekt. De enskilda mallarna kan givetvis också anpassas, inklusive genom zoom, full-frame, textriktning, bokmärke etc.

När allt detta är klart kan du börja slutföra ett projekt. Du kan fritt välja formatet för vilket ett projekt ska sparas. Dessutom har ett antal delningsalternativ integrerats i iMade-flipboken, så att du enkelt kan dela ett färdigt projekt med vänner, kollegor eller familjen.

Kompletterande program

Innan vi kan börja med det ovanstående måste vi ha attraktiva PDF-filer redo för uppladdning och vi har därför valt några program som är otroligt användarvänlig och kan hjälpa till att skapa attraktiva sidor för ett projekt.

GIMP är den mest användarvänliga bildbehandlingsprogramvaran vi någonsin har använt, och vi använder det här programmet flera gånger dagligen. Programmet är gratis och fyller nästan ingenting på en Mac. Dessutom behöver det inte mycket av en Mac att fungera optimalt.

Det är otroligt enkelt att skapa ett attraktivt projekt i GIMP, som sedan ska sparas i PDF-format och kan laddas upp till iMade Flipbook.

Adobe Photoshop är också ett alternativ. Adobe Photoshop används av många professionella modetidningar, men kräver lite träning innan du skapar PDF-filer av god kvalitet. Men det här är också den enda nackdelen med Adobe Photoshop, eftersom du kanske mer eller mindre skapar vad du vill.

Enkel åtkomst

Det har inte alltid varit lätt att skapa digitala tidningar, tidskrifter etc.

Det har alltid varit ett stort projekt som kan ta många timmar snabbt, och vissa misstag kan förstöra ett helt projekt om du inte hade sparat. Dessutom tog det lång erfarenhet innan man skapade ett relativt attraktivt projekt som kunde delas ut. Men med ett program som iMade Flipbook, så kan alla vara med det.

Utvecklaren av iMade Flipbook är Firecoresoft, och de har utan tvekan haft användarvänlighet i åtanke när de utvecklade programmet. Det är otroligt enkelt att navigera i olika funktioner och hitta dem exakt var du förväntar dig dem. Programmet är utformat med en "stegprincip", som helt enkelt följer de enskilda stegen som programmet presenterar för en, för att göra ett bra projekt.

IMade Flipbook håller användaren i hand hela vägen, och det är nästan omöjligt att inte göra ett projekt som du är stolt över. Det enda du inte kan hjälpa till är att skapa PDF-filer för att ladda upp. Men om du bara väljer ett användarvänligt bildbehandlingsprogram är det inte den stora utmaningen - oavsett din tidigare erfarenhet.

Dela alternativ

IMade Flipbook har delningsalternativ integrerat i programmet, men du kan fortfarande välja alternativ.

Dropbox är till exempel. ett fildelningsprogram som används av många företag, och du kan därför dra nytta av att använda detta program. Som iMade Flipbook är Dropbox otroligt användarvänlig och välutvecklad. Du kan ladda upp sina filer till Dropbox via webbläsare, eller genom ett program på en dator. Dropbox synkroniserar automatiskt filerna som andra tillhörande uppladdare. Till exempel. Om en kollega laddar upp PDF-filer som ska användas för en digital tidning, öppna bara den här PDF-filen via Dropbox och ladda upp filer till iMade Flipbook.

Dropbox är ett utmärkt program för att dela ett avslutat projekt, men det är också ett utmärkt komplementärt program att ha samtidigt som man arbetar med sitt projekt.

Slutsats

Digitalisering fyller de flesta av våra vardagsliv, och många saker digitaliseras. Om du arbetar för ett företag eller vill bjuda in din familj till födelsedag, händer det ofta via internet. Med iMade Flipbook kan du snabbt, enkelt och enkelt skapa bra inbjudningar, tidskrifter, böcker etc.

Programmet är extremt användarvänligt, så ganska mycket kan alla räkna ut det. Dessutom har programmet en tillfredsställande design som ser bra ut på alla Mac-datorer. Designen kan betraktas som enkel och kanske till och med igenkännbar från andra Mac-applikationer. Men vi anser att det är lätt att känna igen, eftersom du snabbt kan hitta de olika funktionerna.

Som jag nämnde kan iMade Flipbook testas gratis, så om det här visade sig vara intressant ser vi ingen anledning att inte prova det.

Download iMade Flipbook (Mac) 1.0.1
Screenshots
Detaljerad information om iMade Flipbook (Mac)
Typ:
Trialware


Producent:
Firecoresoft

Inkom datum:
12-11-2018
Plattform:
Mac OS

Storlek:
Mb

0