Program » Apple » Mac

IDoctor last ned
5 0 6047  

IDoctor ger dig bästa möjliga upplevelse av din Mac. Säkerhet, optimering, hjälp och vägledning 24/7.

Det finns inga begränsningar på vilken IDoctor som kan hjälpa din Mac med. Utvecklaren av IDoctor har en passion för Mac-datorer. De har en djup förståelse för hur man optimerar och säkerställer din dator på bästa möjliga sätt. IDoctor erbjuder även vägledning och assistans 24 timmar om dygnet, som alla ingår i ett billigt teckningspris.

Om din Mac har blivit ojämn, har IDoctor många optimeringsförslag tillgängliga. Programmet skannar din dator och genom deras algoritm hittar de olika problem som kan orsaka att din Mac blir långsammare. Du kan också städa upp datorn så att alla oönskade filer tas bort med ett enda klick. Online-säkerhet är också viktigt för IDoctor, de erbjuder en säker webbläsarupplevelse och skyddar därför din integritet för offline- och onlinetrisker.

IDoctor är ett bra verktyg för att få tillgång till. Utvecklaren är utbildad och utbildad på alla Macar, och är alltid redo att hjälpa. Användarupplevelsen är fantastisk. Installationen och gränssnittet till programmet är också extremt användarvänligt.

Download IDoctor 2.1
Screenshots
Detaljerad information om IDoctor
Typ:
Trialware


Producent:
Kovell Ventures Ltd.

Inkom datum:
28-08-2017
Plattform:
Mac OS

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
09-07-2018
0