Program » Underhållning » Hobby och Fritid

IceCream Ebook Reader last ned
3 0 5531  

Icecream Ebook Reader - en ebook-lösning som gör att du vill ha mer. Ladda ner det gratis nedan.

Ice Cream Ebook Reader är en bra applikation som låter dig organisera, lagra och läsa e-böcker på din dator. Den kan hantera böcker i standard e-bokformat (EPUB, FB2, PDF, CBR, CBZ och MOBI) och ger dig den bästa läsupplevelsen.

IceCream Ebook Reader gör att du kan organisera dina e-böcker i bibliotek och optimera din läsupplevelse. Du kan se en översikt över böckerna som ett bord eller som en presentation. Kolla in de nyligen lästa böckerna, visa dina favoriter eller böcker som du har i biblioteket eller filtrera dem efter format. Programmet gör läsningsprocessen bekväm på grund av de speciella funktionerna: - Möjlighet att läsa i helskärm eller fönsterlägen; Snabb åtkomst till innehållsförteckningen och lista över bokmärken; Bokmärkesverktyg för enkel sökning; Typsnittskontroll; Sidvisningslägen: kolumner och layouter; Snabb åtkomst till profiler.

Dessutom finns det olika bakgrundsljus för dag och natt läsning, samt en Sepia-funktion för läsning i genomsnittliga ljusförhållanden.

Alla dessa alternativ hjälper dig att läsa bekvämt och aldrig gå vilse i en röra av e-böcker som är kaotiska lagrade på din hårddisk. Programmet finns på flera språk (engelska, tyska, franska, spanska, ryska, japanska, portugisiska, polska, grekiska, förenklad kinesiska) och kräver ingen registrering.

Download IceCream Ebook Reader 1.44
Screenshots
Detaljerad information om IceCream Ebook Reader
Typ:
Freeware


Producent:
IceCream Apps

Inkom datum:
14-11-2014
Plattform:
Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7 & 8

Storlek:
16.8 Mb

Uppdaterad datum:
26-04-2016
0