Program » Datasäkerhet » VPN

iTop VPN last ned
5 0 6345  

Ladda ner iTop VPN gratis på svenska - skydda din PC eller mobil/surfplatta

De flesta människor använder idag onlinetjänster dagligen för att göra livet enklare eller mer spännande. Oavsett om det är för att du behöver vara i kontakt med någon på andra sidan jorden, att du behöver se ditt favoritprogram en kväll eller att du behöver svara på ett jobbmail, spenderar vi alla exponentiellt mer tid online, hela tiden.

Där det finns konsumenter finns det också människor som är villiga att utnyttja dem och stjäla deras information. Som tur är finns det företag som iTop som aktivt arbetar med att bekämpa de barriärer som företag sätter upp, samt fyller i de digitala kryphål som kan leda till att du får din privata information stulen.

I den här artikeln granskar vi iTop VPN, som du kan prova gratis eller få rabatt på. Faktum är att du just nu kan spara 80 % rabatt på normalpriset för iTop VPN på den här sidan.

Öka din säkerhet med ett VPN

Ett VPN (Virtual Private Network) är ett system som krypterar din internetanslutning – detta innebär att din onlinesignatur hålls hemlig medan du rör dig på olika webbsajter. En VPN gör det svårt för annonsörer och hackare att fånga dig, oavsett var du är, eftersom det gör det omöjligt att hitta din ursprungliga IP-adress, som annars kan berätta var i världen du är och vilka dina onlinevanor är., du har.

På grund av krypteringen av din data är det möjligt för VPN-tjänsten att ge dig den korrekta informationen du letar efter, men för alla andra på webben som försöker ta tag i din information kommer de bara att ha tillgång till en massa slumpmässiga tecken, vilket bara är vettigt om du har den dekryptering som passar dig – och bara VPN-tjänsten har tillgång till den.

 

Ta med dig ditt VPN - ökad säkerhet och större tillgänglighet, oavsett var du är

iTop VPN är tillgängligt och nedladdningsbart gratis för iOS– på så sätt kan du behålla din säkrade status, även när du inte är hemma i din bekanta omgivning. Du kan till exempel använda programmet på din telefon på tåget, eller på din dator på ditt lokala café.

Med iOS-versionen är det möjligt för dig att välja mellan tre olika typer av internet, beroende på vad du ska använda det till.

Programmet kan även höja eller ta bort bandbreddsbegränsningar (beroende på om du har gratis- eller betalversionen) så att du inte är begränsad i hur mycket internet du använder när du når maxbandbredden.

Programmet är dessutom superanvändarvänligt, då det går in och hittar den mest stabila anslutningen det kan kopplas till och därmed är det bara att trycka på en aktiveringsknapp, så är din VPN igång.

ITop VPN:s gratisversion är bättre än de flesta andra på marknaden

iTop VPN sätter sig över många andra gratis VPN-tjänster, just för att de går den extra milen för att ge även icke-betalande människor en fantastisk upplevelse. Vanligtvis när du laddar ner en gratis VPN kommer du att ha ett mycket begränsat antal (inte mer än en handfull) servrar att välja mellan inom ett begränsat område.

Med iTop får du dock mer än 15 gratisservrar att välja mellan, som finns i sex olika områden. Internethastigheten är också nästan fem gånger så snabb som andra gratis VPN-tjänster. Dessutom lagrar iTop inte din information i form av loggar, vilket annars kan vara fallet i vissa andra gratisprogram.

Du behöver inte heller registrera dig för att komma igång med denna VPN-programvara på din dator, smartphone eller surfplatta.

 

Vad får du i den fullständiga, betalda versionen av progpåverkade?

Den fullständiga versionen låser upp en massa läckra extra saker som kan hjälpa till att göra din onlineupplevelse ännu bättre. Det låter dig bland annat ansluta till mer än 1800 olika servrar runt om i världen, samt förse dig med obegränsad data och bredband.

Många använder sin VPN för att öppna upp delar av Netflix som annars är låsta bakom landsbegränsningar. Därför har iTop VPN även valt att investera i servrar som är dedikerade direkt att använda i samband med Netflix, så att du alltid får precis det du behöver, både vad gäller kraft, stabilitet och hastighet. Det finns även dedikerade servrar för Disney +, PUBG och mer.

Med betalversionen kan du även göra säker P2P och torrenting, så oavsett vad du gör online är du garanterad en anonym och säker upplevelse.

Om iTop VPN:s design och användarvänlighet

Programmet är generellt lättillgängligt, och användargränssnittet är enkelt och tydligt, samt utformat utifrån en princip om enkelhet och transparens snarare än att sälja sig själv på att vara det mest moderna programmet, vilket i många fall också innebär att program blir mer besvärliga att använda.

Det betyder inte att iTop VPN inte ser snyggt och modernt ut, utan att många av de små extra detaljerna som vissa andra VPN-tjänster har i sig skärs bort i det här programmet, just för att få ett så transparent resultat som möjligt..

Därför är programmet också superbra och användarvänligt, oavsett hur mycket eller lite du vet om VPN-produkter i förväg. Med iTop VPN kan vem som helst bli en teknisk expert. bara genom att klicka på en enda knapp.

 

Andra sätt du kan öka din säkerhet förutom ett VPN

Medan ett VPN kan göra mycket för att säkra din onlineidentitet och göra det svårare för hackare och skadlig programvara att hitta dig, finns det också gränser för vad programmet kan skydda dig från, såväl som gränser för hur effektivt det kan göra detta, beroende på av hotet.

Därför hänvisar experter även till att du ser till att förstärka din brandvägg, vilket är ett effektivt skyddsförfarande som ser till att välja ut vilken information utifrån som ska få komma åt informationen på din dator.

Dessutom kan det också vara en bra idé att ha ett antivirusprogram som du kan ha igång när du inte använder ditt VPN. På vår sida har vi skrivit recensioner av

Slutsats

Nästan alla människor borde vara medvetna om sina onlineaktiviteter och farorna som följer med att flytta runt på förbindelser som är tillgängliga för de flesta av världens befolkning. Utöver säkerheten som ett VPN erbjuder får du även stor frihet då de kan låsa upp innehåll som är beroende av din plats eller som har censurerats bort av olika anledningar.

Med möjligheten att både skydda dig själv och låsa upp annars låst innehåll, samt valet att använda programmet i dess gratis- eller betalversion, är iTop VPN ett säkert val för alla som ännu inte har provat en VPN; eller människor som bara vill ha ett VPN som kan göra allt, utan att slösa tid och resurser på extra funktioner och estetik som kan sakta ner programmet eller din internethastighet.

Download iTop VPN 4.4
Screenshots
Detaljerad information om iTop VPN
Typ:
Freeware


Producent:
iTop

Inkom datum:
07-04-2022
Plattform:
Windows, Mac, iOS & Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
28-04-2023
0